Când Cerbul de Aur începe să ragă, schimbi imediat canalul

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ieri, din întâmplare frecventă din viaţa noastră numită zapping, am dat pe TVR 1 exact când începea Cerbul de Aur. Sau, mă rog, pe la început. Şi am văzut o tanti miţa cum ţopăia pe acolo şi guiţa ceva cântec cu o voce înfiorătoare. Era ceva româncă din Australia, cică. Am schimbat oripilat canalul. Dar am revenit din când în când. Am mai văzut pe sărite încă vreo 3 concurenţi. Nişte răgete catastrofale cu pretenţii de cântat.

Bun. Ori sunt eu prea pretenţios, ori ăia cu adevărat cântau oribil, ori monitoarele lor funcţionau în sensul că nu, ori vorbesc prostii şi atunci chiar că nu mai am ce discuta cu voi.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Când Cerbul de Aur începe să ragă, schimbi imediat canalul”

  1. Da ştii ce-i fain? O să-i ofere lui Steve Vai trofeul Cerbul de Aur pentru întreaga carieră. Doar Mamaia îi mai lipseşte din palmares.

    Da, au cântat naşpa. Da era o doamna din Rep. Moldova care chiar a cântat ok.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)