Brad Pitt e un ţigan atât de mişto

Snatch (2000)

Cu un Brad Pitt care joacă un ţigan ca o combinaţie între rolul din Armata celor 12 maimuţe şi cel din Fight Club. Un film englezesc cum îmi place mie. Cu prosteli multiple şi cu tot felul de ciudaţenii ciudate. Cu Jason Statham care, dacă vă vine să credeţi, joacă rolul unuia care îi e frică de altcineva. Şi cu Dennis Farina ca evreu mafiot. E de ajuns să mai spun că regizorul şi scenaristul este Guy Ritchie ca să înţelegeţi că filmul e super tare. Cei care au mai văzut ceva de Guy Ritchie, cum ar veni.

5 comentarii la “Brad Pitt e un ţigan atât de mişto

 1. teo.georgescu Reply

  Brad Pitt a evoluat excelent! Nu-mi aduc aminte sa fie vreun film in care sa nu-mi placa de el. Nu le-am vazut pe alea de la inceputul carierei lui, dar nu mai conteaza. Iar Snatch este din 2000…a trecut ceva timp. De atunci si pana acum a trecut prin Ocean’s Eleven, Twelve, etc (unde a fost rupator), Troia (miemi-a placut, desi am auzit multe critici), The Departed (minunat)….
  Sigur, la calitatile lui actoricesti se adauga alea fizice, care cantaresc greu, ca deh, fiecare are fanteziile lui…cat am mai oftat la Meet Joe Black…sau la Mr. & Mrs. Smith..

  In Pe Jason Statham l-am descoperit in “The Transporter”. Foaaarte tare!

  Cat despre Guy Ritchie, spre rusinea mea…in afara de Snatch si Revolver (la care m-am uitat nu pentru ca era regizat de el, ci pentru ca ijuca Statham)…nu-mi aduc aminte vreun alt film. (Mai am si eu scapari :))

 2. warlock Reply

  acu’ am dat si io peste sectiunea asta…foarte tare!am vazut snatch (peste restu’ n-am dat da mi le-am notat…) – fabulos – iar daca ti-a placut snatch tre’ sa vezi musai si “lock stock and two smoking barrels”, care e cel putin la fel de bun ca snatch. Tot Guy Ritchie, tot Statham, fara Pitt da’ nu i se simte lipsa absolut deloc! – e exact in aceeasi nota ca si snatch. Vizionare placuta!

 3. chinezu Reply

  warlock:
  merci pentru recomandare
  mi-au mai zis niste prieteni ca e de nu se poate filmul
  trebe sa mi-l fac rost neaparat

 4. warlock Reply

  cu mare placere! revin si cu altele…

 5. Amira Malakan Reply

  Alicia Keys is 1 of the best singers in the whole earth I wish I was her number one friend because she would definintely be my best friend Love you Alicia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.