Numai pentru twiterişti

Am pus pe twitter, iscat de @irinaursu, întrebarea „La câţi ani este România în urma Marii Britanii?”, chestiunea în cauză fiind izvorâtă din constatarea colegei Irina (altă Irina), proaspăt întoarsă din Londra unde a văzut un concert Green Day şi o piesă de teatru cu Kevin Spacey, cum că „am impresia că suntem la 1000 de ani în urma lor”.

Cei care au răspuns la întrebare pe twitter sau au dat RT sunt după cum urmează, cu mulţumirile de care sunt capabil la aceasta oră :):
@ianescu_abe, @nenealars, @iyli, @tvdece, @idah0, @menetz, @daqy, @dugy, @mihaiteodorescu, @panciuc, @blogatu, @andibob, @mihaistanescu, @mihaiioan, @bogdan_antohe, @BlegooPR, @spuse, @cnx2k, @gbonline, @bogdanmogo, @amorphis05, @OanaPortase, @MCGOGOO, @AndraZaharia.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Numai pentru twiterişti”

 1. Cu placere.

  Am spus ca Romania este cu cel putin 80 in urma Marii Britanii, insa, Bucurestiul in comparatie cu Londra este in Neanderthal.
  Comportamentul oamenilor in Bucuresti tine de jungla, si dau un exemplu mic (alea cu traficul nu are rost sa le mai enumar), la intoarcerea din Brasov a unui cunoscut:
  El: „Bai, am fost pe la tine prin Brasov, mi-a fost rusine sa arunc un chistoc pe jos, l-am stins si am cautat un cos de gunoi”.
  Eu: „Pai bine, foarte frumos, dar aici de ce nu faci asa?”
  El: „Pai daca tot e mizerie….de ce sa nu contribui si eu?”.
  (Aici si-a luat un capac dupa ceafa de la mine).
  Poate ca efectul de turma este peste tot (nu-s psiholog) dar aici e prea detot, „daca ala are io de ce sa nu am, daca nu am ma oftic, daca ala face eu de ce sa nu fac” etc etc. nu exista personalitate d’aia.

 2. Ma daca dorinta ar fi, sa stii ca mia asta de ani s-ar transforma repede in 10-20 sau 30 de ani, insa viitorul ni se pare atat de indepartat, pentru ca nu exista DORINTA, RABDAREA si AMBITIA de dincolo! ;)

 3. Circula pe vremea lu Ceausescu un banc despre sfarsitul lumii.
  La televiziune se anunta ca vine sfarsitul lumii.Dispare speakerul si apare Ceausescu spunand :Stimati pretini români nu va temeti,sunteti ramasi in urma cu 200 de ani…. :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)