Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Arcangelo Corelli – un baroc ca la mama lui

8. Arcangelo Corelli – bucăţi alese

Când am cumpărat CDul cu „Les chefs-d’oeuvre de…” Arcangelo Corelli (produs de e.f.s.a.) ştiam doar că respectivul dibaci a fost un mare nume al barocului şi că a avut o contribuţie adevărată pe acolea pe la manevratul viorii. Dar de ascultat, recunosc, nu îl ascultasem niciodată. Acum mă bucur că am cumpărat CDul şi că m-am relaxat pe nişte compoziţii foarte aerisite, foarte „trendy” pentru genul baroc (dacă îmi permiteţi să mă exprim aşa). O muzică perfectă pentru a-ţi aşeza gândurile în ordine şi pentru a te retrage un picuţ în zona ta proprie de relaxare.

0 comentarii la “Arcangelo Corelli – un baroc ca la mama lui

 1. altmarius Răspunde

  Undeva, Gheorghe Zamfir a facut o afirmatie socanta, dar din punctul meu de vedere – profan – perfect adevarata.El spunea ca o data cu nasterea lui Beethoven, muzica a a plecat din Paradis (sau, in fine, aceasta era ideea). Muzica Evului Mesdiu (cea Bizantina sau cea Gregoriana), si muzica Baroca, era o muzica dumnezeiasca.
  Si sa revin cu picioarele pe pamint: Ati ascultat pe Rod Stewart, cel nou, cu albumele lui (4 la numar) „The Great Songbook”? Nu cred ca am ascultat in ultimii ani ceva mai frumos…

 2. chinezu Răspunde

  altmarius:
  nu l-am mai ascultat pe rod stewart de multa vreme
  dar merci de recomandare
  chiar sunt curios
  m-ai facut curios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: