24.05.2017

Mişto să vezi bloggeri împuşcând jurnalişi. Şi invers

Pentru că, şi nu ştiu altfel cum să o spun, mi-s tare dragi Nicoleta Gavrilă şi Laura Bănică de la Millennium şi nu le pot nicicum refuza :)) Aşa că aseară am fost la lansarea Gillette Proactive. Unde nu am făcut mare brânză, dar unde am executat un impozant act de prezentă :D

Măcar e bine că cei prezenţi s-au distrat. Şi cum puteau să se distreze nişte bloggeri şi jurnalişti împreună decât împuşcându-se :)) La un laser tag, dar se pune şi asta :) Eu nu am jucat pentru că am un genunchi făcut praf şi nu mă risc…

În rest am stat de poveşti vânătoreşti cu ecostin, în timp ce ceilalţi se împuşcau de zor, am băut Silva neagră cu Corina Georgescu :D, am făcut mişto cu Pandutzu de molecula de betaciclodextrină din compoziţia noului produs Gillette şi am făcut planuri de transport cu Lucian Marin pentru meciul bloggerilor de joi.

Încă ceva: dacă ajungeţi la faze de astea cu împuşcători pe Simona şi pe Elena ori să le luaţi în echipă cu voi, ori să aveţi mare atenţie la ele. Căci imediat ce le-ai pus puşca în mână devin nişte killeriţe teribile… :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Iar m-am dat deştept într-un interviu…

Am nevoie de voluntari! Vă vreau, băăăăăăi!

9 comentarii

 1. miercuri, 12 mai 2010, 10:03

  molecula de betaciclopromenada :))))

  Răspunde
 2. Nicoleta
  miercuri, 12 mai 2010, 11:19

  Noi îţi mulţumim frumos că ai venit. :)

  Apropo de discuţiile noastre de aseară, cum ţi se pare ideea unui mihaidinutweetmeet? :)

  Răspunde
 3. miercuri, 12 mai 2010, 11:48

  Las’ Chinezule, ca te prindem noi la joc! Facem puncte pe barba ta :P

  Răspunde
 4. miercuri, 12 mai 2010, 12:09

  un adevar tot exista intre impuscaturile astea dintre urnalisti si bloggeri. ramane de vazut cine castiga la final ;)

  Răspunde
 5. miercuri, 12 mai 2010, 14:25

  Mafia portocalie a dat ordin de lupta ! Ne sunt batuti parintii, bunci, pensionari care, spre deosebire de noi au demonstrat ca au DEMNTATE si-au iesit in strada sa protesteze impotriva celui CE S-A ALES NU a fost ales , si care A CIURUIT UN POPOR INTREG, infractorul, NASUL FAMIGLIEI PD-L, TRAIAN BASESCU !!!
  Noi, ce-avem de gand ?? Alaturi de parinti si bunicii nostri , in strada trebuie sa fim !
  Ce urmeaza ? Va da buldogul Blaga ordin de lupta tuturor sa fim opriti… da, si ? Important E SA NU RENUNTAM, SA IESIM CU TOTII IN STRADA, SA CEREM CA ACEST BASESCU, PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU DEZASTRUL DIN ROMANIA, CAPO DI TUTTI CAPI, SA PLECE !!!

  In Resita, Caras-Severin, * absolut intamplator *, niciun mijloc de tansport NU a circulat, multime de pensionari ce se-ndreptau spre Centrul Civic pentru a protesta impotriva actualei guvernari Basescu-Boc neavand nicio posibilitate de deplasare ! Conducerea PRESCOM S.A. , evident cu penajul portocaliu , astfel a inteles sa trateze batranii, obstructionandu-i, umilindu-i, executand ordinele primite de la stapanii feudei carasene, proprietatea privata a baronului Frunzavarde… inutil sa mai amintim ceea ce toata suflarea stie: Whisky-man trateaza feuda caraseana ca fiind privata din fundul curtii!

  In judetul Caras-Severin, pensionarii au protestat iesind in strada in numar mare, in fata primariilor din cateva localitati. Mitingurile pensionarilor caraseni, fiind autorizate, nu au fost in niciun fel obstructionate de catre autoritatile locale si nici de catre fortele de ordine.Pensionarii caraseni au cerut demisia guvernului Basescu-Boc si au stabilit ca in cel mult 10 zile sa organizeze un MARS AL DISPERARII!!

  Mitocanul Basescu nu doreste decat sa-si salveze camarila portocalie pe spinarea poporulu amarat!

  De ce sa plateasca populatia jaful, hotiile la drumul mare facute de PD-L in campaniile electorale si nu numai… Mafia PD-L&Basescu care tartori, infractori au dezechilibrat bugetul de stat…??!!! SA PLATEASCA EI, FAMIGLIA, caci ei traiesc bine, ei de ei, intre e si numai ei !
  * Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ!

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/12/ne-ati-ciuruit-va-ciuruim-cinste-batranilor-nostri-urmam-noi-iesim-in-strada-pana-cand-inlaturam-de-la-putere-mafia-pd-l-si-pe-nasul-famigliei-tr-basescu/

  Răspunde
 6. miercuri, 12 mai 2010, 14:38

  […] Chinezu s-a dat lovit si n-a vrut sa intre in ring. Lasa ca la urmatoarea batalie nu scapa:). […]

  Răspunde
 7. miercuri, 12 mai 2010, 20:38

  bloggeri vs jurnalisti sau invers. cam asta e tema unei lucrari de licenta la facultatea de jurnalism.
  aici e si un chestionar despre bloguri http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDVDR1ZfTk5Qa0ZyS2hnbHJqTlVOUkE6MQ pentru toata lumea :)
  mi-ar face placere sa va aud parerea :) mai bine blogger decat jurnalist?

  Răspunde
 8. vineri, 14 mai 2010, 13:06

  Sefu’ te faci tu bine si te bag in arena ca ce ai vazut tu acolo a fost asa, slabut de primavara! :P

  Răspunde
 9. vineri, 14 mai 2010, 13:53

  […] a fost multa lume iar despre asta au scris Sorin, Chinezu, […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *