Băuturile mele preferate (leapșă)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dan Patrașcu mă agață cu o leapșă cam gustoasă. La care răspund ridicând paharul și urându-vă sănătate maximă și multe succese :) Vă invit și pe voi să preluați, care vreți, această leapșă, dar aveți grijă să nu vă îmbătați, băăăăăăăi :))

1. Care este berea ta preferată? Aș prefera să răspun, simplu și atotcuprinzător, că este… berea :)) Dar, pentru a nu da impresia că mă fofârlesc, spun că sunt mare amator de bere neagră și că din acest sector ador berea poloneză Zywiec Porter, iar de la noi, desigur, Silva brună. În rest, la alea blonde, nu am preferințe. Să curgă, aia e cel mai important :D

2. Care este vinul tău preferat (podgoria, nu tipul de vin)? Roșu sec, de preferință. La asta chiar că nu am ce să răspund altceva. E greu să aleg între spectaculoasele vinuri din Republica Moldova, singurele pe care le accept, totusi, mai zaharisite, ca sa zic asa, între astea ale noastre (Huși, Recaș, Dealu Mare, Nicorești, Sâmburești) sau între Motepulciano și Castel del Monte, între Sancerre și Chartreuse, intre extraordinarele buchete ale vinurilor din America de Sud sau cele misterioase ale Australiei? Greu, nu îmi puteți cere așa ceva :)

3. Bautura preferată din categoria spirtoaselor. J&B este preferatul meu de cursă lungă. Știu, slăbuț, dar ce să mai fac acuma și eu, sunt din popor :)

4. Lichiorul preferat. Nu beau lichior.

5. Digestivele preferate. Camus mi se pare de mare angajament și îl servesc cu și mai mare angajament.

6. Cocktailul preferat. Nu beau cocktailuri.

7. Băutura răcoritoare preferată. Cele mai mari șanse aici le are Mountain Dew.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Băuturile mele preferate (leapșă)”

 1. 1. berea alba neflitrata (paulaner ar putea fi un exemplu) si’o bere de fete (normal!), bavaria apple malz
  2. uhm.. cel mai bun ramane un chateau laroque. scump, taica, scump! :)
  3. calvados
  4. afinata
  5. jagermeister
  6. „sex with the captain” (rom & amaretto & peach schnapps)
  7. limonada cu lime, miere si menta, home made!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)