16.01.2017

Fraţilor, am învins! ACR face campanie cu sâni (ca să nu zic ţâţe…)

Vă rog să mă scuzaţi pentru titlul de-a dreptul dăşănţat (care sunteţi mai pudibonzi aşa din fire, să ştiţi că nu aţi nimerit bine pe blogul ăsta, jur!) pe care l-am dat. Dar sunt într-o mică stare de uluială. Căci nu clipul în sine mi se pare foarte tare (deşi este, chapeau pentru îndrăzneala asocierii, big like!), ci faptul că această campanie este susţinută de ACR. Desigur, cei mai tineri dintre voi habar nu au care este scopul şi durata vizitei acestei instituţii pe plaiurile mioritice, aşa că o să desfac acronimul: Autombil Clubul Român. Hai daţi şi voi un google, nu aşteptaţi totul mură în gură :D

Cei care ştiţi (a se citi aveţi nişte trandafiri în buchetul vieţii) care-i faza cu ACR, presupun că veţi împărtăşi un pic din uluiala mea când veţi vedea clipul de mai jos.

Acestea fiind spuse, mai zic una: susţin 100% campania #Seatbeltb00bing, care îşi propune să atragă atenţia bărbaţilor (ăia macho, Rambo meets Van Damme) asupra importanţei purtatului centurii de siguranţă. Şi le recomand celor care consideră centura ceva opţional şi de pus doar când văd un poliţist să meargă la un curs de conducere defensivă şi să vadă cam cum se simte corpul la un impact la o viteză foarte mică. Mai mult de 90% din cei care fac acest test se schimbă la faţă şi încep să se gândească un pic la faptul că s-ar fi putut să fie nişte tăntălăi înainte…

Şi pentru că această campanie se adresează bărbaţilor, evident că am o rugăminte pentru voi, doamnelor şi domnişoarelor, care îmi faceţi onoarea să mă citiţi. Şi vă rog să puneţi şi voi sutienul umărul la promovarea mesajului. Vă mulţumesc şi să fiţi iubite!

Cum trebuie să procedaţi:

Să vă faceţi o poză purtând centura de siguranţă şi să o postaţi pe facebook sau pe Instagram cu htagul #Seatbeltb00bing (cu doi de zero). Atât.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Aşa, ca idee: berea nu este o ameninţare pentru siluetă

Vă recomand „Portret de şcolar”. Din nou. Şi o să o mai fac :)

7 comentarii

 1. Nat
  marți, 2 septembrie 2014, 15:24

  Faina reclama, la barbati sigur va prinde :) cel putin in subconstient undeva o sa se auda cuvantul centura, din cand in cand :)

  Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
  • marți, 2 septembrie 2014, 17:00

   Ehe, dacă nici la centura poziţionată corespunzător nu o să se uite, atunci nici bărbaţii nu mai sunt ce erau… :))

   Thumb up 1 Thumb down 0

   Răspunde
 2. miercuri, 3 septembrie 2014, 07:40

  […] Chinezu deschide revista blogurilor de miercuri cu un articol în care anunță că ACR face campanie cu sâni. […]

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 3. joi, 4 septembrie 2014, 15:34

  […] Via – Chinezu […]

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 4. joi, 4 septembrie 2014, 21:59

  E o campanie foarte făină. E ca vinul ăla… bun pentru femei, dar îl beau bărbații. Sper să atragă cât mai mult. Am analizat puțin și am văzut că nu prea e răspândită campania. Era mai bine vara, zic și eu.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 5. marți, 7 aprilie 2015, 06:18

  […] (fără groază :D) am avut toamna trecută, atunci când am văzut că cei de la ACR au făcut un clip cu sâni. Pe care, firește, l-am apreciat la modul corespunzător. Pe el, pe clip […]

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 6. luni, 23 mai 2016, 10:01

  O campanie moderna, care sigur va avea succes, eu asa cred. Trebuie sa fim responsabili si sa ne gandim la siguranta noastra si la a celorlalti pasageri.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *