Fraţilor, am învins! ACR face campanie cu sâni (ca să nu zic ţâţe…)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă rog să mă scuzaţi pentru titlul de-a dreptul dăşănţat (care sunteţi mai pudibonzi aşa din fire, să ştiţi că nu aţi nimerit bine pe blogul ăsta, jur!) pe care l-am dat. Dar sunt într-o mică stare de uluială. Căci nu clipul în sine mi se pare foarte tare (deşi este, chapeau pentru îndrăzneala asocierii, big like!), ci faptul că această campanie este susţinută de ACR. Desigur, cei mai tineri dintre voi habar nu au care este scopul şi durata vizitei acestei instituţii pe plaiurile mioritice, aşa că o să desfac acronimul: Autombil Clubul Român. Hai daţi şi voi un google, nu aşteptaţi totul mură în gură :D

Cei care ştiţi (a se citi aveţi nişte trandafiri în buchetul vieţii) care-i faza cu ACR, presupun că veţi împărtăşi un pic din uluiala mea când veţi vedea clipul de mai jos.

Acestea fiind spuse, mai zic una: susţin 100% campania #Seatbeltb00bing, care îşi propune să atragă atenţia bărbaţilor (ăia macho, Rambo meets Van Damme) asupra importanţei purtatului centurii de siguranţă. Şi le recomand celor care consideră centura ceva opţional şi de pus doar când văd un poliţist să meargă la un curs de conducere defensivă şi să vadă cam cum se simte corpul la un impact la o viteză foarte mică. Mai mult de 90% din cei care fac acest test se schimbă la faţă şi încep să se gândească un pic la faptul că s-ar fi putut să fie nişte tăntălăi înainte…

Şi pentru că această campanie se adresează bărbaţilor, evident că am o rugăminte pentru voi, doamnelor şi domnişoarelor, care îmi faceţi onoarea să mă citiţi. Şi vă rog să puneţi şi voi sutienul umărul la promovarea mesajului. Vă mulţumesc şi să fiţi iubite!

Cum trebuie să procedaţi:

Să vă faceţi o poză purtând centura de siguranţă şi să o postaţi pe facebook sau pe Instagram cu htagul #Seatbeltb00bing (cu doi de zero). Atât.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Fraţilor, am învins! ACR face campanie cu sâni (ca să nu zic ţâţe…)”

  1. Pingback: REVISTA BLOGURILOR: ACR face campanie cu sâni | libertatea

  2. Pingback: ACR sustine o campanie indrazneata pentru purtarea centurii de siguranta | OrasulAUTO

  3. E o campanie foarte făină. E ca vinul ăla… bun pentru femei, dar îl beau bărbații. Sper să atragă cât mai mult. Am analizat puțin și am văzut că nu prea e răspândită campania. Era mai bine vara, zic și eu.

  4. Pingback: Tareee! ACR vrea teste auto oficiale pe Google Street View! - Cristian China Birta

  5. O campanie moderna, care sigur va avea succes, eu asa cred. Trebuie sa fim responsabili si sa ne gandim la siguranta noastra si la a celorlalti pasageri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)