Cum n-am scăpat de Dorin Chioțea nici la RMN…

Carevasăzică, mă duc io să îmi fac un RMN. Căci am ajuns la vârsta în care au început planetarele să bată, să troncăne, de astea. Și, în timp ce stăteam io în aparatul ăla, am ațipit. Ceea ce a creat o oarecare amuzament asistentelor la terminarea procedurii

Scurtă explicație pentru cei care nu ați făcut RMN. Este un tub de ăla mai mărișor, cam claustrofobic, în care intri cu totul. Și stai culcat pe spate între juma de oră și o oră până își termină scanatul sau ce face aparatul ăla. În tot timpul ăsta ai pe urechi niște căști de alea de șantier. Căci scula face un zgomot foarte mare. Cârâie, face ca sirena aia de la uzină de pe vremuri, te mai scutură din când în când. Adică deranj mare pe linie auditivă și nu numai.

Cu toate astea, eu am ațipit. De vreo trei ori chiar. În cele 45 de minute cât am stat în aparat. Ceea ce, urmam să aflu de la asistente, este o super raritate. Căci unii se panichează de la zgomotul ăla, darămite să mai adoarmă.

Le-am explicat simplu și direct: ”Păi, io am simțit că-s în camera mea din liceu, când am ascultam la căști metal de ăla de neam prost dat la maximum, deci semăna cu zgomotul făcut de RMN”. Au râs. Și nu politicos, ci cu poftă.

Și le-am mai zis un lucru când m-au întrebat dacă m-am simțit ok, dacă am avut ceva inconfort, de astea. ”Singura chestie nașpa a fost că mi se părea că tot aud o voce care zice ca la scandările de pe stadion: Chi-o-țea, Chi-o-țea. Și m-am gândit că iote cum nu scap de Dorin nici aici…”.

Doamnele n-au înțeles nimic din ce le-am zis. Până când le-am rugat să asculte un pic și să facă liniște. Și am început să mă mișc așa ușor ca un ultras din galerie în timp ce scandam ușor ”Chi-o-țea, Chi-o-țea”.

Au râs cu și mai mare poftă. Căci scandarea mea se suprapunea perfect cu un zgomot ușor făcut de ceva sistem pneumatic al mașinăriei. Care tot elibera ceva presiune, constant. Zgomot pe care îl auzeam între cârâielile alea serioase ale aparatului.

Aia zic :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.