Cred că una din spaimele pe care le are omul modern (ca să îi zic așa, generic) este să rămână fără net pe mobil. Mă rog, poate spaimă este mult spus, dar frustrare este clar!
De unde vine spaima asta? Pentru că ne-am obișnuit să avem net oriunde, oricând și la prețuri super ok. În special noi, cei din România. Unde netul zbârnâie. Și vedem asta cel mai bine când mai plecăm prin cele străinătățuri și ne este cam dor de netul de la noi…
După cum cei care îmi faceți onoarea să mă urmăriți constant știți deja, mă cam plimb prin lumea asta.
Și, dacă ar fi să fac un top al enervărilor din străinătate (pardon my French), undeva între primele trei locuri ar intra fix asta: viteza ”melcuiască” a netului pe mobil.
Deși, faza aia când, în Germania fiind, eu, românul, am dat net de pe mobilul meu la cinci chinezi și un american este, cumva, epocală :D
Apropo de internet mobil, cât sunt în România, eu mi-am dat seama că nu cer parola de la wi-fi indiferent unde sunt. Pur și simplu mi-a ieșit din obișnuință asta. Pentru că, again, avem net foarte bun pe mobile și la prețuri absolut ok.
Ba, mai mult, și când mă duc prin Uniunea Europeană am început să intru în acest comportament. Ceea ce mi se pare super ok!
Cel puțin, eu pot să spun asta. Sunt abonat la Vodafone de 20 de ani. Dap, anul ăsta împlinesc 20 de ani de când sunt abonat. O viață de om, practic… :)
Și, în afara unor mici inerente discuții (dar și alea în urmă cu niște mulți ani), relația mea cu ei a fost absolut ok. Drept pentru care am rămas abonat fidel.
De aceea mă bucur (cumva este și pe sistem egosit, știți cum zic :D) atunci când aud astfel de știri:
Vodafone a fost certificata cea mai buna retea mobila de date din Romania in urma testelor auditorului independent P3 communications din Germania.
Mă bucur pentru că, în esență, tot eu, clientul, beneficiez de aceste servicii. Și tot eu, clientul, am net brici pe mobil cam peste tot prin țară.
Dacă vreți să vedeți dacă sunteți și voi în zona unde s-a realizat testarea, traseul a inclus Timișoara, Chișineu-Criș, Salonta, Săcuieni, Carei, Seini, Baia Mare, Somcuța Mare, Cluj, Turda, Luduș, Iernut, Târgu Mureș, Reghin, Vatra Dornei, Gura Humorului, Salcea, Botoșani, Flămânzi, Podu Iloaiei, Iași, Săbăoani, Bacău, Focșani, Râmnicu Sărat, Buzău, Ianca, Măcin, Tulcea, Babadag, Constanța, Fetești, București, Corbii Mari, Slatina, Drăgășani, Râmnicu Vâlcea, Călimănești, Sibiu, precum şi pe drumurile rutiere dintre acestea.
Campania de măsurători s-a desfășurat în perioada 8-25 martie 2019, pe tot teritoriul României, pe un traseu aleator ales de către auditorul P3 communications.
Măsurătorile au acoperit o distanță rutieră totală de 7000 km și un procent de 23% din populația României. 68% dintre măsurători au fost efectuate în localități urbane și rurale, în timp ce 32% au fost efectuate pe drumurile rutiere.
În urma acestora, Vodafone România a înregistrat cel mai mare punctaj pentru calitatea și performanța serviciilor sale de date mobile.
Comparativ cu campania de certificare P3 anterioară, din luna decembrie 2017, Vodafone România și-a îmbunătățit calitatea și performanța serviciilor de date și voce mobilă, cu precădere în ceea ce privește serviciile de date mobile.
3 thoughts on “Una din spaimele omului modern: să rămână fără net pe mobil…”
acuma sa nu se supere vodafone pe mine, dar nu stiu cum au masurat ei intre Buzau si Focsani unde e semnal doar uneori. Sau in Focsani pe centura unde nu este semnal, doar in oras. Desi pe centura aia circula zilnic mai multe masini decat locuitori in orasul ala :)
Boss, nu Vodafone a măsurat, fii și tu mai atent, măh…
In rest da, toate rutele alea sunt top. Am mers, am facut streaming a fost cum trebuie