Simon Sinek – Începe cu de ce

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De ce unele companii încep să o dea de gard la modul constant, deși la un moment dat, pe la începuturile lor, erau pe calea cea bună?

Simon Sinek zice că una din explicații este că și-au pierdut ”de ce”-ul, adică rostul lor în lume, gen. Cam asta este ideea acestei cărți http://vezidetalii.ro/incepecudece

Titlul este unul mai lung, ca să înțelegem cât de cât ceva frumos despre ce combate autorul: ”Începe cu de ce. Cum ne inspiră marii lideri astfel încât să trecem la acțiune”.

Recomand această carte celor care vor să înțeleagă mai bine nu doar de ce se duc în jos unele businessuri, dar mai ales ce să faci să nu ajungi în situația asta.

După cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)