Știți care este cea mai iubită prăjitură din România?

Mie nu îmi plac dulciurile. Și nu pentru că sunt la regim sau ceva de genul. Așa am fost de când mă știu. Nici când eram copil nu mă omoram după dulciuri.

Vă zic asta pentru că puteți avea încredere în calitatea mea de observator extern, ca să îi zic așa, atunci când mă uit (cu oareșce fascinație, recunosc) la fascinația oamenilor pentru lucrurile dulci.

Iar printre lucrurile de dulci de top, gen, din bula mea, există o chestie care nu are nume românesc, dar care rupe. Și care chestie dulce tocmai a fost desemată regina prăjiturilor din România, după cum puteți vedea mai jos :D

Dr. Oetker România a împlinit în acest an 20 de ani de prezență în România, iar cu acest prilej aniversar, a  realizat un sondaj de opinie printre fanii sai pentru a afla care este ”Cea mai iubită prăjitură din România”.

Sondajul a constat într-un chestionar cu o întrebare unică plasat pe website-ul Dr.Oetker prin intermediul căruia s-a dorit să se afle “Care este cea mai iubită prăjitură din România”.

Prăjiturile care au putut fi votate sunt: Tiramisu, Prăjitură Albă ca Zăpada, Papanaşi, Cozonac, Tort Diplomat, Clătite, Cremă de zahăr ars, Prăjitură Negresă, Salam de biscuiţi, Gogoşi, Prăjitură cu vişine, Chec, Prăjitură Regina, Prăjitură Albinuţa, Cornuleţe cu nucă.

Poll-ul a funcționat timp de 2 luni, de la 1 octombrie până pe 30 noiembrie 2018, iar conform voturilor fanilor Dr. Oetker, TIRAMISU este cea mai iubită prăjitură din România cu un procentaj de peste 22% din total voturi – 5332 voturi din 24.237 total voturi.

Topul a fost intregit de Prăjitură Albă ca Zăpada  care a înregistrat 2247 voturi si Papanaşi cu 2009 voturi. Rezultatul final a fost afişat atât pe website, cât și pe pagina de Facebook Momente Dulci de la Dr. Oetker.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiție de peste 125 de ani pe plan internațional, iar în România activează încă din anul 1998. Dr. Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Știți care este cea mai iubită prăjitură din România?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.