Știți care este cel mai greu moment din viața unui medic?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ai crede că cel mai greu moment din viața unui medic este acela când i se pune întrebarea ”Se mai poate face ceva?” și răspunsul este ”nu”. Ei bine, în România, cel mai greu moment din viața unui medic este atunci când răspunsul este ”da”. Da, se mai poate face ceva, dar nu putem noi.

Acesta este mesajul care, în această dimineață, mi-a adus o lacrimă în colțul ochiului. Un mesaj primit de la domnul doctor Cătălin Cîrstoveanu, medic neonatolog la spitalul Marie Curie. Care mi-a spus despre proiectul nounascuticonstanta.ro.

Un proiect care, dacă ne uităm la el din punct de vedere tehnic, înseamnă modernizarea secției de Terapie Intensivă Nou-Născuţi de la Spitalul Judeţean Constanţa. Dar, dacă ne uităm cu sufletul la ce vor să facă oamenii aceștia, ei bine, atunci vine pârdalnică lacrimă în colțul ochiului… Pentru că modernizarea pe care și-o propune proiectul înseamnă copii care altfel ar fi condamnați să trăiască doar în amintirea părinților lor…

Dacă dai un mesaj la numărul de telefon 8845, donezi doi Euro pentru ca amintirea să devină prezent, pentru ca prezentul să devină viitor.

Fiecare SMS pe care voi îl trimiteți la 8845 va fi dublat de Fundația Vodafone România. Asta înseamnă că, de fapt, voi veți dona 4 Euro pentru fiecare mesaj la 8845 (număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom România Mobile şi Vodafone).

Îi mulțumesc domnului doctor Cătălin Cîrstoveanu că m-a făcut părtaș, prin mesajul său, la acest proiect. Pe care îl susțin din toată inima mea de tată al trei copii minunați, care sunt centrul universului meu. Și le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect (cadrele medicale, Fundația Vodafone România, Dăruiește Aripi, Inima Copiilor), în fața cărora mă ridic în picioare și le spun, cu mâna la inimă, ”respect!”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)