Aceștia sunt finaliștii programului de accelerare MVP Academy. Felicitări!

11 startup-uri în tehnologie au fost acceptate în cea de-a patra ediție a programului de accelerare MVP Academy. Echipele finaliste dezvoltă produse în industrii precum fintech, biotehnologie, retail, securitate, instrumente de dezvoltare software, sport & entertainment și, timp de 9 săptămâni, vor trece printr-un proces amplu de accelerare a business-urilor pe care le dezvoltă.

Aceștia vor lucra unu la unu alături de mentori internaționali și specialiști în industrie. La final, vor avea oportunitatea de a-și prezenta produsele în fața investitorilor în cadrul MVP Academy Demo Day.

Dezvoltat în parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul partenerilor Bitdefender, Microsoft și Raiffeisen Bank, programul de accelerare MVP Academy este gratuit și ajută startup-urile în tehnologie să își dezvolte produsele pentru piața globală.

Startup-urile acceptate anul acesta în program dezvoltă produse în industrii diverse precum fintech, biotech & printare 3D, automatizări industriale, securitate, retail/e-commerce, instrumente pentru dezvoltare software și design, HR & dezvoltarea afacerilor și sport & entertainment.

Echipele acceptate în program vin din mai multe orașe din țară: București, Timișoara, Cluj și Iași. Astfel, finaliștii MVP Academy 2017 sunt:

 • BOX2M – tehnologie care produce dispozitive și software specializat de monitorizare, contorizare și control pentru sistemele IOT industriale.
 • CoinFlux – serviciu online, simplu și rapid, de schimb de monede virtuale, inclusiv bitcoin, ether și litecoin.
 • Cyber Alter Ego – extensie pentru browser care protejează identitatea utilizatorilor de atacurile cibernetice.
 • FeedCheck – platformă care colectează și analizează review-urile produselor vândute prin magazine online.
 • Froala – infrastructură tehnologică prin care programatorii pot construi și edita site-uri web inovatoare.
 • PixTeller – instrument online care poate fi folosit inclusiv de persoanele nontehnice pentru a îmbunătăți și simplifica procesul de design.
 • Profluo – platformă digitală care ajută companiile mici și mijlocii să își definească un model de afaceri personalizat, bazat pe procese de afaceri si date.
 • Road Grand Tours – un simulator virtual multiplayer  ce permite bicicliștilor să exploreze cele mai frumoase drumuri din lume direct de acasă, cu propria bicicletă montată pe un smart trainer.
 • io – platformă online care oferă companiilor o soluție integrată de intervievare rapidă și eficientă.
 • Symme3D Biotech – primul producător românesc, independent, care dezvoltă un dispozitiv pentru imprimarea 3D a diferitelor țesuturi umane.
 • Wyliodrin – platformă care permite programarea și controlul plăcuțelor de dezvoltare pentru IoT, direct dintr-un browser.

”A fost un proces de selecție solicitant. Le mulțumim tuturor celor care au aplicat, am avut foarte multe startup-uri bune, echipe bine dezvoltate din care a trebuit să le selectăm pe cele mai bune și apropiate ca nivel de maturitate a afacerilor pe care le construiesc. Comunitatea MVP Academy, mentorii și rețeaua de alumni ne-au oferit un sprijin incredibil în identificarea celor mai bune echipe. Îi felicităm pe cei selectați, partea dificilă abia acum începe: urmează nouă săptămâni de muncă intensă la finalul cărora vom avea companii mai bine pregătite să atace piața globală și să crească ecosistemul antreprenoriatului în tehnologie din România și din regiune.”, a precizat Bogdan Iordache, Director de program MVP Academy.

Cea de-a patra ediție a programului de accelerare MVP Academy se va încheia pe 8 mai, la Cinema Pro cu Demo Day,  eveniment în cadrul căruia echipele își vor prezenta afacerile în fața unei audiențe formate din investitori, antreprenori, mentori și profesioniști în tehnologie la nivel regional.

MVP Academy este un program realizat în parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul Bitdefender, Microsoft România, Raiffeisen Bank și suport logistic din partea F6S.

Mediatizarea programului este asigurată de Start-up.ro, Startup Cafe, EuropaFM, Business Review, Softlead, IQAds, eFinance, Agora, The Trends, cu sprijinul Zelist Monitor și cu susținerea comunităților de profesioniști în tehnologie.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.