Antreprenorii în tehnologie se pot înscrie la MVP Academy până pe 31 martie

Programul de accelerare MVP Academy susține antreprenorii în tehnologie să își definească produsele, să le lanseze pe piață, să genereze vânzări și să își finanțeze afacerea, oferindu-le acestora consultanță de produs și de business, acces la o rețea internațională de 400 de mentori și 700 de startup-uri, oportunități de finanțare și training în domenii cheie.

Programul de accelerare MVP Academy continuă cu cea de a treia ediție. Startup-urile în tehnologie cu potențial global sunt invitate să aplice, gratuit, până joi, 31 martie, completând formularul de înscriere disponibil online pe site-ul programului.

În perioada 11 aprilie – 31 mai, echipele selectate vor participa la workshop-uri de produs, vânzări și marketing, sesiuni de mentorat și coaching individual și vor avea ocazia să încheie parteneriate strategice având acces la o rețea internațională de peste 400 de mentori și 700 de startup-uri. În plus, cele mai bune dintre echipele MVP Academy pot obține o investiție medie de 50.000 EUR în schimbul unui procent minoritar din companie prin MVP Angels, rețea de investitori de tip angel asociată programului.

Dezvoltat în parteneriat cu CyberGhost cu sprijinul partenerilor Telekom Romania, Bitdefender,  BCR, Microsoft, hub:raum, Raiffeisen Bank și Retargeting.biz, MVP Academy se adresează startup-urilor tech cu mai puțin de 2 ani de activitate, care au dezvoltat cel puțin un prototip funcțional al produsului, nu au obținut investiții mai mari de 50.000 EUR și nu au absolvit anterior un alt program de accelerare.

Startup-urile vor fi selectate de un juriu din care vor face parte Robert Knapp (Co-Fondator & CEO, CyberGhost); Cosmin Ochișor (Business Development Manager, hub:raum); Mihai Sfințescu (investitor private equity/venture capital); Carmen Sebe (investitor de tip angel); Bogdan Iordache (Co-Managing Director, MVP Academy); George Diță (Co-Managing Director, MVP Academy);. Printre criteriile de evaluare se numără experiența și complementaritatea echipei, dimensiunea și tendințele actuale ale pieței, validarea utilizatorilor, costul de achiziție, tracțiunea inițială, scalabilitatea și fezabilitatea produsului.

Cea de a treia ediție a programului de accelerare MVP Academy se va desfășura în perioada 11 aprilie – 31 mai la TechHub Bucharest și se va încheia cu Demo Day, eveniment în cadrul căruia echipele își vor prezenta afacerile în fața unei audiențe formată din antreprenori, investitori și profesioniști în tehnologie la nivel regional.

P. S. Informații complete aici.

MVP academy

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.