MVP Academy se încheie cu Demo Day

MVP Academy s-a desfășurat în perioada 11 aprilie – 30 mai la TechHub Bucharest și a adus împreună 17 startup-uri care dezvoltă produse tech cu potențial global.

Pe toată durata programului, startup-urile au beneficiat de consultanță pentru a-și defini strategiile de produs și de business, a lua decizii mai rapid și a-și defini un plan de dezvoltare pe termen mediu. Patru profesioniști cu experiență și-au unit forțele anul acesta cu echipa MVP Academy pentru a oferi ajutor specific startup-urilor, în funcție de nevoile lor individuale: Bogdan Rîpă (Product Coach), Mihai Sfrijan (B2C & Mobile Coach), Tudor Juravlea (UX & Product Coach) și Bogdan Săndulescu (Technical Coach).

Antreprenorii au participat la sesiuni de mentorat 1 la 1 și au primit astfel feedback și recomandări avizate de la antreprenori care au dezvoltat produse de succes la scară globală, investitori activi, profesioniști consacrați din industrie, precum și potențiali parteneri de distribuție.

În plus, participând la workshop-urile dedicate, studiile de caz și sesiunile Q&A organizate de-a lungul programului, antreprenorii au acumulat competențe în domenii cheie și au avut ocazia să învețe din experiența unor profesioniști printre care se numără Florin Talpeș (Președinte & Co-Fondator, Bitdefender), Max Kelly (Managing Director, Techstars London), Steffen Ehrhardt (Performance Commercialization & Internationalization Lead EMEA, Google), Robert Knapp (Co-Fondator & CEO, CyberGhost) sau Vladimir Oane (Co-Fondator, UberVu by Hootsuite).

MVP Academy se încheie luni, 30 mai, ora 17:00 cu Demo Day, eveniment care va reuni peste 500 de personalități remarcabile din ecosistemul tech regional: investitori, antreprenori de succes, profesioniști consacrați, jurnaliști, potențiali parteneri și lideri ai comunităților locale. După 2 luni intense, startup-urile își vor prezenta produsele și modelele de business în fața întregii audiențe și vor avea astfel ocazia să demareze discuții cu potențiali investitori și parteneri strategici.

Mai mult, MVP Academy Demo Day va aduce în discuție rolul pe care îl joacă inovația în dezvoltarea ecosistemului tech local și regional, avantajele pe care le are România, precum și lucrurile care lipsesc în acest moment pentru a dezvolta industria locală într-un ritm mai accelerat. Florin Talpeș, Co-Fondatorul și Președintele Bitdefender, și Robert Knapp, Co-Fondator și CEO al CyberGhost VPN, vor urca pe scenă pentru a-și împărtăși viziunea.

mvp academy

P. S. Persoanele pasionate de tehnologie pot participa gratuit la MVP Academy Demo Day rezervând unul dintre locurile limitate disponibile pentru comunitate. Acestea vor avea ocazia să asiste la prezentările echipelor și să se conecteze cu actori importanți din ecosistemul startup-urilor în tehnologie la nivel local și regional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: