Cam așa arată noul restaurant Stradale deschis de Chef Foa în Oregon Park (Pipera)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

O nouă locație Stradale s-a deschis în București, în urma unei investiții de 500.000 euro. Restaurantul aflat în portofoliul lui Chef Foa se regăsește la parterul primei clădiri din Oregon Park (Șoseaua Pipera, 46-48) și promovează conceptele de street food și live cooking.

Restaurantul a fost deschis în urma unor lucrări de amenajare ce au durat peste 5 luni, are o capacitate de 200 locuri și o suprafață de 500 mp, fiind deservit de către o echipă de 20 persoane.

Designul păstrează linia industrială a celorlalte locații, dar de această dată detaliile de lemn și metal se îmbină cu pete puternice de culoare și ilustrații ce aminstesc de street art. Punctele centrale de atracție sunt canapelele turcoaz și containerul vopsit. Noua locație Stradale este creată pentru tinerii pasionați de tehnologie și oferă metode inedite de petrecere a timpului liber: jocuri de perspicacitate integrate în blaturile meselor.

“Când am deschis primul Stradale din București am sperat că lumea se va îndrăgosti de conceptul de de street food și mă bucur să văd în fiecare zi din ce în ce mai mulți oameni încântați de acest curent. Am vrut ca Stradale să fie un loc în care vii cu drag pentru mic dejun sau pentru lunch, în care ești atras nu numai de mâncarea senzațională, dar și de atmosferă, de căldura locului și nu în ultimul rând, de oameni. Stradale Oregon are șansa unei locații deosebite și de abia așteptăm să mărim comunitatea pasionaților de street food.”, spune Chef Foa.

Meniul creat de către Chef Foa aduce festivalul de street food în interior. Astfel, în fiecare zi, cei care calcă pragul Stradale Oregon au parte de sesiuni de live cooking și pot gusta din peste 30 de feluri de mâncare, de la salate și supe, la diferite tipuri de gratar și dulciuri. Locația are un grill Robata și un cuptor Tandoor în care se prepară zilnic pâine naan proaspătă, un diferențiator major față de locurile unde produsele de panificație sunt congelate și încălzite. În plus, noul Stradale are un corner dedicat gustărilor și micului dejun, aprovizionat în fiecare zi cu sandwich-uri, cafea și ceai. Ingredientele folosite sunt întotdeauna proaspete și provin de la furnizori locali certificați, iar pâinea servită la Stradale este coaptă în fiecare dimineață în bucătăria proprie.

Stradale Oregon poate servi de asemenea ca spațiu de evenimente, fie private, fie corporate.

Stradale Oregon este cea de-a 5-a locație din portofoliul lui Chef Foa și Flavours, după Stradale din Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale (din cadrul Școlii Americane) și Stradale for Avenor.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)