Claudia Sima + Chef Foa = SWEEEEEET! :D

Mă rog, mai mult Claudia Sima e SWEEEEEEET în titlul ăsta :)) Dar permiteți-mi să vă raportez de ce am zis ce am zis, ca să nu mă bănuiți că m-a lovit dur și intempestiv oareșce tendință macabră de tabloidizare bogosferică.

A început așa: în urmă cu vreo două săptămâni, primesc invitația video de mai jos, de la Chef Foa. Căreia, firește, i-am dat curs, căci nu m-a lăsat de nici o culoare feng shuiul propriu și personal să nu mă duc să văd care-i faza.

Ajunși la Flavours (m-am dus cu Florea, ca un fel de mini-delegația Kooperativa 2.0, dacă vreți), am văzut numai lume bună. Bobonete, Răzvan Fodor, George Buhnici, Cosmin Tudoran, NW Radu, Radu Vâlcan, Marian Crăciun și alții, deci o gașcă faină. Am primit întru degustare niște feluri de mâncare de mare angajament (nu îmi cereți să vă spun ce erau, căci eu eram cam ocupat cu un foarte bun cupaj de Cricova, așa că mâncarea a fost doar motiv ca să am după ce bea, cum ar veni :D), care ne-a fezandat corespunzător ca să primim vestea despre scopul și durata vizitei noastre acolo. Care veste a fost…

Claudia Sima este este cel mai nou „ingredient” al echipei Flavours

claudia simaAșa, pe linie istorică, stimabila Claudia Sima a câștigat locul 3 în ultima ediție Masterchef, iar musiu Foa a lovit-o cu un internship. Pe care Claudia l-a absolvit en fanfare, așa că acum prestează corespunzător în echipa Flavours pe linie de dulce (de unde și titlul pe care l-am dat, v-ați prins :D). Așa că, de acum înainte, Claudia se va ocupa de deserturile pentru evenimentele Flavours și va continua să dezvolte conceptul de dulciuri personalizate.

Bine, eu nu sunt în măsură să apreciez cu adevărat ce face Claudia, căci tot ce este dulce este mai departe de mine decât cea mai îndepărtată planetă din cel mai îndepărtat sistem solar din cea mai îndepărată galaxie :)) Doar că de la evenimentul cu pricina am plecat acasă cu o felie de tort, iar doamna mea a dat verdictul: probabil cel mai bun tort de ciocolată pe care l-a gustat vreodată. Iar eu ascult de nevastă, așa să știți! :D

Ce alte vrăji mai face Claudia Sima

Vorba lui Dragoș: pasiunea, munca și provocările merg mână în mână. Așa îmi pare că este și în cazul Claudiei. Adică, firește, este multă pasiune în ce face și asta se vede imediat ce te întâlnești cu ea. Dar, desigur, dacă pasiunea asta nu vine la pachet și cu multă, multă, multă muncă și dacă nu este asezonată și cu un apetit corespunzător pentru a răspunde provocărilor, ei bine, ceva dă cu virgulă… Nu este cazul Claudiei, însă :)

Vă recomand, apropo de vrăji, să vă lăsați un pic vrăjiți de povestea de mai jos. În care o să înțelegeți mai multe despre Claudia :)

Care-i treaba cu Flavours, așa pe scurt

Flavours a fost fondat în 2002 și activează în trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, BiutifulBy the Lake, Fratelli, Fratellini, Fratelli Beach & Club, Uanderful) şi operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

In plus, compania a lansat brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promoveaza conceptul de street food. Flavours reinventeaza constant modul de organizare a evenimentelor din România, cu sprijinul echipei de bucătari cu experiență, condusă de către Chef Foa, membru al juriului MasterChef România.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)