Trei motive pentru care merită să vedeți muzicalul românesc ”My Fair Lady”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre cum mi s-a părut ”My Fair Lady”, la puțin timp după ce am ieșit din sala de spectacol, am scris deja. Așa, la cald, când am văzut prima reprezentație. Așa că, în rândurile ce urmează, o să vă dau perspectiva mea la mai rece, ca să zic așa. Deși, între noi fie vorba, au trecut câteva luni de când am fost să văd/aud piesa și parcă tot îmi sună anumite pasaje în coracon :)

După mintea mea de mare amator de muzical, motivele pentru care merită să mergeți să vedeți ”My Fair Lady” la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în zilele 13, 14, 15 și 16 octombrie sunt cele de mai jos.

fair-ladyMotivul 1. Încep abrupt: păi ne permitem noi, amatorii genului, să fim pretențioși? Adică, pe bune, câte muzicaluri putem vedea în România? :)) Serios, gândiți-vă la acest motiv. Adică avem un muzical celebru montat în România, de români, cu români, pentru români. Cum să ratezi așa ceva? Nu că vă cert, mă înțelegeți. Ba chiar aș zice că îmi spun și mie lucrurile astea. Căci, of course, o să mă duc să văd din nou spectacolul, nu am cum să stau pe tușă nici de data asta :))

Motivul 2. Aici poate unii o să strâmbați din nas. Dar chiar cred că trebuie să discutăm și despre așa ceva: cum să avem o cultură muzicală sănătoasă a genului, dacă nu mergem să vedem spectacole de referință? Dacă nu mergem să vedem cât mai multe spectacole, ca să putem avea termen de comparație, ca să ne putem face un sistem propriu de referință? Cu atât mai mult cu cât, oricum o dăm, ”My Fair Lady” în variantă românească este un show de referință pentru noi, românii.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7
by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Motivul 3. Aici poate că o să vi se pară că devin un pic mai lacrimogen, dar îmi asum acest risc. Pentru că, din punctul meu de vedere, unul din motivele pentru care merită să mergeți să vedeți acest spectacol este că prezența voastră acolo ar fi un fel de ”mulțumesc” pentru întreaga echipă care participă la reușita ”My Fair Lady”. Nu știu cum să o zic altfel ca să nu pară că o dau în emoționante sau ceva. Dar cred că ați prins ideea cu mulțumescul. Pentru că ar fi un gest firesc făcut de amatorii de muzicaluri de la noi în fața celor care ne-au adus un muzical aici.

Ar mai fi motive să mergeți să vedeți spectacolul. Mai aplicate, ca să zic așa :)) Începând cu scenografia (modul în care este așezată orchestra o să vă placă maxim!), cu costumele (o să vă trimită în epoca clasică englezească, dar cu un ”touch” modern foarte reușit), cu traducerea libretului (cât de faină este varianta românească a lui ”it rains in Spain…” :D), toate puse cap la cap pentru a vă oferi o punere în scenă memorabilă.

Acestea fiind spuse, cumpărați-vă bilet la ”My Fair Lady”. Aveți de ales între zilele de 13, 14, 15 și 16 octombrie. La Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Biletele sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

13iun2016_mfl_70x100_v1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)