Casting românesc pentru ”My Fair Lady”!

Cu mare bucurie primesc vești precum castingul pentru ”My Fair Lady”, despre care vă raportez mai jos. Bucurie pentru că, mă înțelegeți, nu am cum să nu mă bucur că 1. o să vedem un astfel de spectacol și pe la noi 2. că o să vedem un astfel de spectacol și pe la noi :))

Am și o rugăminte mare: vă rog să dați mai departe această veste. Pentru că – pe șleau spus – s-ar putea ca de la voi să ajungă informația la cineva care, cu puțin noroc, o să ajungă să joace în această isprava și care, pe cale de consecință, o să vă fie recunoscător la modul corespunzător :)

Grand Cinema&More organizează în data de 7 martie 2016, casting pentru unul dintre cele mai frumoase spectacole muzicale din toate timpurile: ,,My Fair Lady” de Frederick Loewe.

Care-i treaba cu ”My Fair Lady”

Câștigător a numeroase premii precum Theatre World Awards, Tony Awards, Drama Desk Awards și Laurence Olivier Awards și considerat de criticii din întreaga lume drept ,,musicalul perfect”, spectacolul care poartă semnătura regizorului Răzvan Ioan Dincă va fi realizat pe noua scenă a sălii Epika cu ocazia celebrării a 60 de ani de la premiera mondială de pe Broadway.

Echipa de creație este compusă din regizorul Răzvan Ioan Dincă, dirijorul Daniel Jinga, scenograful american Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregraful Violeta Dincă și lighting designerul Daniel Klinger. Traducerea și adaptarea libretului este realizată de Ernest Fazekas.

Cum se va desfășura castingul pentru ”My Fair Lady”

 

PrintCastingul, care va avea loc în sala Epika din cadrul Grand Cinema&More (Băneasa Shopping City), se adresează atât soliștilor, actorilor, cât și dansatorilor. Castingul pentru soliști și actori vizează următoarele roluri: Eliza Doolittle – soprană, Henry Higgins – bariton/tenor, Colonel Pickering – actor cu talent muzical, Alfred P. Doolittle – actor/bariton, Mrs. Higgins – actriță, Mrs. Pearce – actriță, Freddy Eynsford – Hill – tenor.

Atât castingul pentru soliști și actori, cât și cel pentru balet se vor desfășura în două etape. Astfel, pentru soliști prima etapă, care se va desfășura în data de 7 martie 2016, constă în interpretarea a două momente muzicale la alegere dintr-un spectacol muzical (altul decât ,,My Fair Lady”). În etapa a doua, care va avea loc în data de 11 martie 2016, candidații care au fost selectați în prima etapa vor interpreta un moment muzical din ,,My Fair Lady”.

Pentru înscrieri, persoanele interesate sunt rugate să trimită următoarele informaţii: CV (cu poză actuală), titlurile celor două momente muzicale interpretate în prima etapă, modalitatea de acompaniament (negativ sau pianist corepetitor). Candidaturile pot fi trimise pe adresa: casting@myfairladyromania.ro până în data de 6 martie cel târziu.

Pentru actori, castingul se va desfășura într-o singură etapă și va consta într-un interviu pentru rolurile care nu conțin momente muzicale. Înscrierile se fac în baza CV-ului (cu poză actuală) trimis pe adresa casting at myfairladyromania.ro până în data de 6 martie cel târziu.

Castingul de balet se adresează persoanelor (fete și băieți) cu experiență în dansul clasic, contemporan și de caracter și se va desfășura în două etape. Prima etapă constă în interpretarea unui moment solo cu durata maximă de 2 minute. În etapa a doua, candidații care au fost selectați în prima etapa vor prezenta un moment de  improvizație. Coloana sonoră pentru momentul solo va fi asigurată de către candidat, iar coloana sonoră pentru momentul de improvizație va fi asigurată de organizatori.

Pentru înscrieri, candidații sunt rugați să trimită următoarele informaţii: CV (cu poză actuală) și titlul piesei alese pentru momentul solo pe adresa casting@myfairladyromania.ro până în data de 6 martie cel târziu.

Se caută și figurație specială. Tipologile vizate sunt: copil (fetiță, vârsta maximă 12 ani, cu figură angelică), persoană matură mică de statură (maxim 1,20 m înălțime) cu disponibilitate și talent pentru mișcare și dans, persoana înaltă (minim 2,05 m înălțime) și persoană supraponderală cu abilități speciale pentru mișcare. Persoanele interesate sunt rugate să trimită o fotografie actuală și datele de contact pe adresa casting@myfairladyromania.ro până la data de 6 martie cel târziu.

Perioada de repetiții este 15 martie – 25 mai, iar primele reprezentații ale spectacolului ,,My Fair Lady” vor avea loc în 26, 27, 28 și 29 mai 2016.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)