Bilete la muzicatul „My Fair Lady”, care revine în octombrie la Grand Cinema & More!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am avut ocazia să văd muzicalul ”My Fair Lady” în urmă cu două luni, și am scris acilea pe blog despre cât de mult mi-a plăcut. Așa că, evident, vă invit deja să vă luați bilelete pentru următoarele reprezentații din octombrie, pentru că biletele sunt deja puse în vânzare.

„My Fair Lady”, spectacolul-eveniment în montarea regizorului Răzvan Ioan Dincă, s-a bucurat de un succes răsunător, confirmat de către cei peste 2.000 de spectatori care au trecut pragul cinematografului în cele 4 zile de reprezentații. Reacțiile încurajatoare ale publicului și bucuria unui proiect reușit au inspirat noi serii de reprezentații în lunile octombrie și decembrie, în sala Epika din Grand Cinema & More.

Regizorul Răzvan Ioan Dincă a creat o nouă și strălucitoare versiune a musicalului „My Fair Lady” ce va putea fi urmărită în același format pe 13, 14, 15, respectiv 16 octombrie, păstrându-i pe Irina Ioana Baianț, Ana Maria Georgescu, Richard Balint, Ernest Fazekas, Adrian Nour şi Cătălin Neamţu în rolurile principale.

Pentru elaborarea acestei producții de amploare, echipa de producție colaborează cu o echipă internațională de creație, alcătuită din scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câștigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013 și contribuția sa în spectacole precum ”Maestrul și Margareta” și ”Alice vs Wonderland”, și designerul de costume Oana Botez, câștigătoare a Barrymore Awards pentru Excelență în Teatru și Drammy Award. Traducerea și adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas, iar coregrafia îi aparține Violetei Dincă. Acestora li s-a alăturat Daniel Klinger, unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România.

13iun2016_mfl_245x136_v1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)