#PoateVăInteresează Au început înscrierile pentru cumpărarea domeniilor .blog

Au început înscrierile pentru cumpărarea domeniilor .blog. Costă 250 de dolari. Americani.

Până pe 30 octombrie, cei care ajung la Mega Mall și fac cumpărături de minimum 100 de lei primesc automat o figurină Disney Pixar, în cadrul unei campanii de collectibles, prima din România organizată de un centru comercial. Așa, ca să aveți idee cu ce sunt figurinele, îi puteți primi pe Wall-E, Șeriful Woody, Merida sau Nemo :D

Sâmbătă, 27 august, începând cu ora 17:30, puteți participa la Unica Summer Bike Fiesta. În scrierile se fac pe site sau direct în București Mall, la intrarea Starbucks, în fiecare zi, începând de azi, în intervalul 12:00 – 20:00.
Dress code-ul acestei ediții este albastru, așa că fiecare biciclist participant trebuie să aibă un articol vestimentar albastru (pălărie, şapcă, fustă, pantalon, tricou, cămaşă etc).

Pe 16 și 17 septembrie are loc EduFest, in incinta clubului sportiv Miramar, Bulevardul Chisinau nr 6-8, la 5 minute de Mega Mall. Grădinițele se pot înscrie deja. Ce zic organizatorii despre eveniment: ”EduFest este primul targ de educatie in care fiecare unitate de invatamant de stat/ privata sau orice furnizor de servicii/produse educationale se poate promova. Acestea isi pot prezenta materialele, produsele sau metodele noi de lucru pe care le abordeaza in cadrul unei prezentari/workshop”.

Un startup românesc lansează primele aplicații Internet of Things pentru retail & FMCG.

Mno… Blue Air a intrecut Taromul si a devenit cea mai mare companie aeriana romaneasca.

Peste 50 de sortimente de bere, trei tipuri de cidru si un gratar gigant, la Bucharest Craft Beer Festival.

Sportul Studentesc sarbatoreste 100 de ani de la infiintare printr-un amical cu RC Grivita. Rugby, desigur :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: