#PoateVăInteresează Gata cu animalele chinuite la circ! Plus alte câteva info

WWF ne anunță că, începând de ieri, 13 iunie, legea interzice folosirea animalelor sălbatice în spectacole, pe tot teritoriul României. Astfel, imaginile în care tigri, lei, urși, elefanți sau alte animale sălbatice sunt forțate să execute diferite acrobații pentru a distra publicul devin istorie, după 56 de ani de spectacole de circ. România devine a 25-a țară din Europa care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri.


Dacă vă grăbiți, mai puteți prinde ultimele locuri la Startup Your Life va avea loc între 22 și 24 iunie la Poiana Brașov.


Pe 18 iunie, între 17.00 și 20.00, la J’ai Bistrot București, puteți merge la evenimentul ”Identic vs. Identitate” de Ziua Mondială a Refugiatului. Înregistrarea gratuită aici. Tema pe care o explorează spectacolul este IDENTIC vs IDENTITATE: diferenţa dintre a fi considerat identic cu altcineva şi identic cu sine însuşi, dintre a fi un obiect, parte dintr-un grup asupra căruia se pot proiecta stereotipuri şi discriminare sau subiect, individ, persoană cu o identitate unică. Instalație. Circ. Film. Teatru Forum. Muzică live.


Carrefour si Green Group anunta lansarea unui nou serviciu: colectarea uleiului alimentar uzat pe baza de recompensa, disponibil in toate cele 21 de statii de colectare selectiva Sigurec din proximitatea magazinelor Carrefour. Uleiul colectat se duce, apoi, spre procesare, pentru a fi transformat in biodiesel, un combustibil prietenos cu mediul inconjurator.


Pe 14 iunie, Mega Mall își prelungește programul de funcționare până la orele 24:00 și dă startul primelor reduceri de vară, în cadrul evenimentului Summer Shopping Night, așteptându-și vizitatorii cu reduceri fulger de până la 50% și zeci de oferte speciale. Astfel, între orele 18:00 și 24:00, cei care trec pragul centrului comercial se vor putea bucura de reduceri și oferte speciale în magazinele lor preferate. Reducerile sunt valabile pentru toate categoriile de produse și servicii, de la modă, încălțăminte și produse de frumusețe, până la produse sportive, home&deco și cărți.


Au început înscrierile pentru Microsoft Accelerator, cu sediul în Berlin, care va începe, sub îndrumarea unei echipe formate din mentori, un nou program de accelerare pentru o serie nouă de startup-uri, în luna septembrie 2017. Pe lângă susținerea unor mentori profesioniști, programul facilitează și accesul la rețeaua internațională de clienți și parteneri Microsoft, la soluții de productivitate și la tehnologii de viitor precum Microsoft HoloLens, Surface Studio și inteligența artificială.


Festivalul International de Film Transilvania a bifat noi recorduri in istoria sa de 16 editii. Pentru a urmari cele 225 de filme din 53 de tari, spectatorii au achizitionat peste 90.000 de bilete, cu aproape 14% mai multe decat la editia anterioara. De o crestere importanta au avut parte si vanzarile online, 38.9% din totalul de bilete fiind cumparate astfel, cu 13.72% mai mult decat in 2016. Recordul absolut pentru o singura proiectie, in toata istoria festivalului, e detinut de Afacerea Pigot, proiectat in Piata Unirii in prezenta lui Alain Delon, pentru care s-au vandut 3.312 bilete.


EvoMAG zice așa: Numărul clienţilor care optează pentru extinderea garanţiei la produsele achiziţionate s-a dublat în ultimul an, ca urmare a conştientizării beneficiilor pe care le oferă acest serviciu şi a schimbării comportamentului de consum. Numărul celor care vor opta pentru achiziţia de produse cu perioadă mai mare de garanţie, peste cea standard oferită de producători, va creşte semnificativ în perioada următoare şi ca urmare a scăderii preţurilor percepute pentru acest tip de serviciu.


Duminică, 18 iunie, de la ora 18:00, Opera Comică pentru Copii îi invită pe cei mici la baletul “Prințul Crab”, ultima premieră din stagiunea 2016-2017. Spectacolul este creat în colaborare cu Școala de Balet Jaqueline, fiind a doua producție realizată prin parteneriatul dintre cele două instituții, după baletul “Frumoasa Vasilisa”.


#ClipulZilei aparține azi lui Florin Grozea, care în vlogul lui ridică o problemă foarte serioasă: internetul ca o sculă, care în mâinile unui cretin poate face mult rău.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “#PoateVăInteresează Gata cu animalele chinuite la circ! Plus alte câteva info”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.