Daikin a lansat programul „Economie și performanță energetică”

Daikin România a găzduit în data de 7 iulie un seminar din cadrul Școlii de vară cu tematica „Economie și performanță energetică”, la care au participat 20 de studenți din centre universitare de specialitate din întreaga țară.

Programul evenimentului s-a desfășurat pe parcursul întregii zile, timp în care studenții au urmărit prezentări din zona echipamentelor rezidențiale și comerciale, susținute de specialiștii Daikin, precum și prezentarea activității și a laboratorului de service. Scopul acestui proiect este de a le oferi studenților șansa de a face o corelație între partea teoretică și informațiile primite la cursurile din facultate cu realitatea și activitățile practice.

La Școala de vară participă studenți din centre universitare din țară, în principal Universități Tehnice: Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB), Universitatea Politehnică din București (UPB), Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, Universitatea Tehnică Timișoara și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Pentru a fi înscriși în program, aceștia trebuie să îndeplinească următoarele criterii de selecție: să aibă rezultate foarte bune, să primească recomandări din partea profesorilor din unitățile de învățământ și să fie membrii ai Asociației Frigotehniștilor și Criogeniștilor din România (AFCR).

La finalul programului, AFCR oferă studenților diplome de participare. În plus, în urma evenimentului există și posibilitatea unor condiții de practică și protocoale pentru programe și activități ulterioare.

Școala de vară cu tematica „Economie și performanță energetică” este un eveniment organizat anual, la începutul lunii iulie, de Asociația Frigotehniștilor și Criogeniștilor din România. Prima ediție a evenimentului a avut loc în 2013, la Galați, iar următoarele s-au desfășurat la Timișoara, cu participare internațională, Brașov și anul acesta în București. Daikin s-a implicat activ la toate edițiile de până acum, având în fiecare an un program dedicat studenților.

daikin

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)