27.04.2017

Faină campania de promovare a aparatelor de aer condiționat Daikin

Am norocul să locuiesc de doi ani într-unul dintre cele mai sufocante orașe din țară. Vara, căldura-i mare, mon cher, vorba lui Caragiale. Păi cum să nu mă tenteze să caut sisteme de aer condiționat cât mai performante? Așa am dat de campania celor de la Daikin, care m-a surprins într-un mod plăcut:

„Cu toții stim cât de importantă este calitatea aerului pe care îl respirăm pentru sănătatea și confortul nostru. Puțini consumatori știu, în schimb, că aceste aspecte sunt la fel de relevante și când vorbim de climatul interior, pe care îl putem influența într-o măsură mai mare. Prin această campanie de comunicare, ne-am propus să subliniem performanța superioară a produselor noastre concentrându-ne pe trei atribute extrem de importante: confort, eficiență energetică și control avansat” a declarat Julia Marinescu, Marketing Coordinator, Daikin Airconditioning Central Europe – România.

Voi ce părere aveți despre campanie?

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Fain tare primul shotbar din țară. La Shoteria mă refer, da

Cum arată un infografic privind procedurile legislative din Europa Centrală și de Est

Un comentariu

  1. joi, 25 iunie 2015, 12:26

    […] poate cauza simptome asemănătoare unei alergii sau unei răceli? După ce v-am arătat campania de promovare Daikin, haideți să vă împărășesc câteva dintre sfaturile Daikin de întreținere a […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *