Caut sponsor pentru un advertorial pe blog. Banii merg către inițiativa lui Zolty Bogata

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Mulțumesc, Clement, pentru oferta ta! Ne auzim să negociem advertorialul, pe care o să îl scriu cu mare drag :D

——————–

Despre Zolty Bogata v-am mai spus. Un om cu o inimă grozavă și cu un feng shui teribil. Îmi place tare mult de el. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră :)

Zolty a lansat în urmă cu ceva vreme o inițiativă faină. Care, în mare, înseamnă că strânge bani pentru a cumpăra cărucioare electrice pentru – cum zice el – a le oferi celor în nevoie. Salut generozitatea lui și mă implic. Pentru că nu pot să stau de-o parte. Nu am cum, mă înțelegeți :)

Așa că lansez o provocare către cei care vor să se implice și ei, branduri sau persoane fizice, cum or fi. Și caut sponsor pentru un advertorial pe acest blog. Care advertorial va fi promovat pe pagina mea de facebook cu 50 E din bugetul meu.

Facem licitație publică (adică transparentă). În comentarii. Ziceți în comentariu suma pe care o donați către Zolty, iar suma cea mai mare câștigă, ca să zic așa. Aștept comentariile voastre până pe 10 iulie, ora 23.59.

Aș vrea să înțelegeți oferta mea ca pe o combinație fericită, dacă vreți, între a face o faptă bună și a obține niscaiva beneficii pentru brandul de care vă ocupați sau, după caz, dacă sunteți persoane fizice inimoase, pentru brandul vostru personal. Ceea ce este, oricum o dați, o combinație foarte faină :)

Cam asta este, aștept să mă loviți cu oferte. Și vă mulțumesc de pe acum pentru gestul vostru :)

Mențiune: îmi rezerv dreptul de a refuza oferta cea mai mare, dacă nu se pupă cu feng shuiul meu de blogger. Pentru că am anumite retincețe (ca să nu le zi mai rău…) legate de anumite branduri sau anumite industrii.

cropped-IMG_20160626_171051

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Caut sponsor pentru un advertorial pe blog. Banii merg către inițiativa lui Zolty Bogata”

  1. Ms mult Cristi, mă bucur că ai acceptat să te implici în a ajuta persoanele în nevoi speciale, noi am avut și anul trecut o campanie faină pe Blogal Initiative. Maș bucura ca lumea să se implice, pentru că cunosc persoane cu dizabilități grave, care nu au ieșit dintre cele patru pereți de ani de zile, majoritatea dintre ei sunt îngrijiți de părinții lor care sunt Bătrâni și obosiți :( . Aș vrea ca împreună să le aducem o fărâmă de bucurie în viața lor, sper să vă implicați cât mai mulți, dacă doriți mai multe informații, vă stau la dispoziție cu drag. Multă sănătate

  2. O initiativa buna, dar pentru a preintampina situatia cu acel scaun rulant donat, dar pus la vanzare pe un site, de catre cel ce l-a primit, ar fi bine sa faci o intelegere scrisa, un contract.

  3. Pingback: #PoateVăInteresează Cum îi faci pe cei de la ANPC să sancționeze un site - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)