Gest frumos: un artist organizează o licitație pentru un blogger

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre Zoltan Sebestyen v-am spus când am salutat apariția proiectului muzical din care face parte. El zice că, înainte de a aprecia muzica sa, am avut ceva contre cu el. Eu nu mai țin mine :)) Căci fac parte din acea categorie de oameni care funcționează pe înțeleapta vorbă bătrânească ”cele bune să se-adune, cele rele să se spele”. Și, din fericire, văd că de la Zoltan vin de alea bune :)

Gestul său de a organiza o licitație cu un pachet de produse Warwick, în valoare de 80 EUR/360 LEI, iar banii strânși să meargă la această sursă inepuizabilă de optimism care este Zolty Bogata merită tot respectul. Și, atât cât contează, salut acest gest.

Vă rog, dacă vă interesează pachetul pus la licitație, să dați un ochi să vedeți ce și cum. Și, înainte de a vă decide să puneți o ofertă, să citiți un pic cam cum pune problema pe blog Zolty și să vă gândiți că la el ajung banii. Atenție: mai puteți licita până mâine.

Ar ajuta să răspândiți, cum puteți și cum vreți, informația despre această licitație. Vă mulțumesc :)

produse warwick

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Gest frumos: un artist organizează o licitație pentru un blogger”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)