Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Gest frumos: un artist organizează o licitație pentru un blogger

Despre Zoltan Sebestyen v-am spus când am salutat apariția proiectului muzical din care face parte. El zice că, înainte de a aprecia muzica sa, am avut ceva contre cu el. Eu nu mai țin mine :)) Căci fac parte din acea categorie de oameni care funcționează pe înțeleapta vorbă bătrânească ”cele bune să se-adune, cele rele să se spele”. Și, din fericire, văd că de la Zoltan vin de alea bune :)

Gestul său de a organiza o licitație cu un pachet de produse Warwick, în valoare de 80 EUR/360 LEI, iar banii strânși să meargă la această sursă inepuizabilă de optimism care este Zolty Bogata merită tot respectul. Și, atât cât contează, salut acest gest.

Vă rog, dacă vă interesează pachetul pus la licitație, să dați un ochi să vedeți ce și cum. Și, înainte de a vă decide să puneți o ofertă, să citiți un pic cam cum pune problema pe blog Zolty și să vă gândiți că la el ajung banii. Atenție: mai puteți licita până mâine.

Ar ajuta să răspândiți, cum puteți și cum vreți, informația despre această licitație. Vă mulțumesc :)

produse warwick

2 comentarii la “Gest frumos: un artist organizează o licitație pentru un blogger

  1. zoltybogata Reply

    Ms Cristi, să ști că am rămas foarte surprins că Zoltan a ma ales pe mine beneficiarul acestei licitați. Sper să vadă multă lume acest lucru. Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.