#CeVrăjiMaiFacBloggerii: Zolty Bogata caută oameni care vor să facă fapte bune

Nu știu câți dintre voi ați auzit despre Zolty Bogata. Probabil nu foarte mulți, pentru că în mediul online în care ne place să ne învârtim, este exact ca în viața reală: multora nu le pasă decât de ei.

Din fericire, câtorva le pasă și de alții. Iar Zolty Bogata este un exemplu foarte bun. În condițiile în care nu este un exemplu de succes masiv în social media, ci un „doar” un exemplu minunat de om în adevăratul sens al cuvântului. Ceea ce foarte mulți au uitat să fie, dacă mă întrebați pe mine.

Fiți atenți ce a făcut stimabilul, în fața căruia ar trebui să-și ridice pălăria mulți așa-ziși filantropi: Anul trecut a ajutat o persoană cu dizabilități să primească un scaun rulant electric și își dorește să repete isprava și anul aceasta. De asemenea, vrea să organizeze excursii pentru persoanele cu dizabilități din Cluj.

Bineînțeles, pentru a face ceea ce își propune, are nevoie de ajutor. Fie că dați vestea mai departe, fie că donați, contează. :)

Felicitări din partea mea, Zolty Bogata! :)

zolty bogata

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “#CeVrăjiMaiFacBloggerii: Zolty Bogata caută oameni care vor să facă fapte bune”

  1. Salut, ms mult pentru acestă postare. Anul trecut am avut o foarte faină campanie cu Blogal Initiative și cu voi am reușit să trimit căruciorul. În acest an aș vrea să repet isprava de mai multe ori. Aș putea face multe (că idei am, Doamne`s mulțam), dar nu sunt bani, am nevoie de Sponsori, când îi întâlnești, trimitei și pe la mine :D . Multă sănătate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)