Despre Euro 2016 numai de bine. Serios, la mine așa a fost :))

Bun, acum că a trecut febra Euro 2016 (mă rog, a trecut pentru naționala noastră, dacă înțelegeți ce vreau să zic…), a venit momentul în care să vă raportez – cu oareșce nostalgică aducere aminte – despre cum a fost la Paris. Și vă dau aceste amintiri pe puncte.

Meciul România – Franța. Singurul în care ai noștri au jucat ceva. Dar să lăsăm jocul în sine. Atmosfera din tribune a fost grozavă, suporterii români fiind adevăratele vedete ale confruntării, nu cei din teren!

Semnalul Orange. Impecabil. A fost pentru prima data când am avut full 4G la un eveniment unde erau zeci de mii de oameni care – ghici! – făceau exact ce făceam eu, adică eram călare pe social media :)) Jos pălăria pentru sutele de ingineri Orange care au asigurat această ispravă de mare angajament.

UEFA Club. O chestie mai VIP, chiar lângă stadion, la care am avut acces pentru că #OrangeSponsorsYou. Foarte mișto experiența!

Langa – danga prin Paris. Alături de musiu Cristian Șuțu, am făcut un fel de ChinezuLa.Paris. După cum puteți vedea în colajul de mai jos :))

chinezu

Viniluri. Da, știu, pare surprinzător că scriu despre viniluri în acest context, dar când ai un magazin cu viniluri fix la ieșirea din hotel se cheamă că s-a întâlnit cererea cu oferta, moment pe care nu l-am putut rata :)) Supriza ediției: vinilul cu cântece tradiționale românești în magazinul din centrul Parisului!

vinil paris

Am și o datorie către cei care s-au înscris în Naționala lui Chinezu la Euro 2016. Aș fi vrut să dau mai multe premii (oh, cât de tare mi-aș fi dorit asta…), dar în afară de Tătărușanu (care a și greșit, dar a și scos, deci este pe regulamentul pe care l-am spus când am lansat inițiativa) și de Stancu, alte premii nu mai există. Din păcate…

2 comentarii la “Despre Euro 2016 numai de bine. Serios, la mine așa a fost :))

  1. Dinu Gaber (dinugaber) Răspunde

    Stii din ce limba provine „misto”? Cauta-n dictionarul tiganesc-rus de la BCU…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: