Despre Euro 2016 numai de bine. Serios, la mine așa a fost :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Bun, acum că a trecut febra Euro 2016 (mă rog, a trecut pentru naționala noastră, dacă înțelegeți ce vreau să zic…), a venit momentul în care să vă raportez – cu oareșce nostalgică aducere aminte – despre cum a fost la Paris. Și vă dau aceste amintiri pe puncte.

Meciul România – Franța. Singurul în care ai noștri au jucat ceva. Dar să lăsăm jocul în sine. Atmosfera din tribune a fost grozavă, suporterii români fiind adevăratele vedete ale confruntării, nu cei din teren!

Semnalul Orange. Impecabil. A fost pentru prima data când am avut full 4G la un eveniment unde erau zeci de mii de oameni care – ghici! – făceau exact ce făceam eu, adică eram călare pe social media :)) Jos pălăria pentru sutele de ingineri Orange care au asigurat această ispravă de mare angajament.

UEFA Club. O chestie mai VIP, chiar lângă stadion, la care am avut acces pentru că #OrangeSponsorsYou. Foarte mișto experiența!

Langa – danga prin Paris. Alături de musiu Cristian Șuțu, am făcut un fel de ChinezuLa.Paris. După cum puteți vedea în colajul de mai jos :))

chinezu

Viniluri. Da, știu, pare surprinzător că scriu despre viniluri în acest context, dar când ai un magazin cu viniluri fix la ieșirea din hotel se cheamă că s-a întâlnit cererea cu oferta, moment pe care nu l-am putut rata :)) Supriza ediției: vinilul cu cântece tradiționale românești în magazinul din centrul Parisului!

vinil paris

Am și o datorie către cei care s-au înscris în Naționala lui Chinezu la Euro 2016. Aș fi vrut să dau mai multe premii (oh, cât de tare mi-aș fi dorit asta…), dar în afară de Tătărușanu (care a și greșit, dar a și scos, deci este pe regulamentul pe care l-am spus când am lansat inițiativa) și de Stancu, alte premii nu mai există. Din păcate…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Despre Euro 2016 numai de bine. Serios, la mine așa a fost :))”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)