Se caută tineri cineaști pentru Transilvania Talent Lab

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Deși singura mea legătură cu filmele trece prin berea cu care mă uit la ele :)), tot mă încăpățânez să cred că, de fiecare dată când mai anunț câte una de asta gen Transilvania Talent Lab, cumva fac un bine filmelor, așa, în general :D

Cei interesați se pot înscrie în perioada 27 februarie – 26 aprilie 2015. Înscrierile se fac exclusiv online, pe site-ul tiff.ro, urmând pașii aplicației electronice. Taxa de participare la Transilvania Talent Lab este de 100 de euro, sumă care acoperă cheltuielile de cazare şi masă la Cluj pe perioada workshop-ului, accesul la toate proiecţiile şi evenimentele TIFF şi include training-ul specializat acordat participanţilor.

Pentru participanții care locuiesc în Cluj-Napoca, taxa este de 75 de euro. Cei 8 participanţi vor fi selecţionaţi pe baza aplicaţiei; cea mai bună dintre acestea va fi câştigătoarea Bursei Transilvania Talent Lab, iar aplicantul va fi scutit de taxa de înscriere.  

Pentru mai multe detalii despre regulamentul workshop-ului și despre desfășurarea acestuia puteți accesa www.tiff.ro sau scrie la adresele ttl at tiff.ro sau iulia at controln.ro.

transilvania talent lab 1transilvania talent lab 2

Transilvania Talent Lab, editia4_visual

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)