Se caută tineri cineaști pentru Transilvania Talent Lab

Deși singura mea legătură cu filmele trece prin berea cu care mă uit la ele :)), tot mă încăpățânez să cred că, de fiecare dată când mai anunț câte una de asta gen Transilvania Talent Lab, cumva fac un bine filmelor, așa, în general :D

Cei interesați se pot înscrie în perioada 27 februarie – 26 aprilie 2015. Înscrierile se fac exclusiv online, pe site-ul tiff.ro, urmând pașii aplicației electronice. Taxa de participare la Transilvania Talent Lab este de 100 de euro, sumă care acoperă cheltuielile de cazare şi masă la Cluj pe perioada workshop-ului, accesul la toate proiecţiile şi evenimentele TIFF şi include training-ul specializat acordat participanţilor.

Pentru participanții care locuiesc în Cluj-Napoca, taxa este de 75 de euro. Cei 8 participanţi vor fi selecţionaţi pe baza aplicaţiei; cea mai bună dintre acestea va fi câştigătoarea Bursei Transilvania Talent Lab, iar aplicantul va fi scutit de taxa de înscriere.  

Pentru mai multe detalii despre regulamentul workshop-ului și despre desfășurarea acestuia puteți accesa www.tiff.ro sau scrie la adresele ttl at tiff.ro sau iulia at controln.ro.

transilvania talent lab 1transilvania talent lab 2

Transilvania Talent Lab, editia4_visual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: