Cupa „Șansa Ta” a ajuns la a 3-a ediție. La (cât) mai multe!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Scriam și anul trecut despre Cupa „Șansa Ta”, pe motiv că mi se pare foarte fain ce fac cei de la Asociația „Șansa Ta” și cred că ar trebui să afle despre ei cât mai mulți oameni.

De exemplu, Cupa „Șansa Ta” despre care am început să vă vorbesc, aduce împreună aproximativ 100 de copii, proveniți din centre de plasament şi din familii defavorizate să se bucure de activități sportive alături de sportivi cunoscuți (la editia din 2015 a evenimentului au participat 70 de copii, iar premierea castigatorilor a fost facuta de Ilie Balaci).

Evenimentul sportiv va începe pe 5 iunie de la ora 09:00, la centrul pentru copii ”The Door” România (Șoseaua Chitila Pădure nr. 1, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov). La eveniment vor participa copii orfani sosiți de la SOS Satele Copiilor, ICC România, Centrul de Plasament Periș, Centrul Sfânta Macrina, Fundația ”The Door”, copiii defavorizați din Conacul Social Bilciureşti, de la Liceul Dumitru Dumitrescu, Fundaţia Viaţa şi Lumina și toţi micuţii sprijiniţi de-a lungul timpului de Asociația Șansa Ta.

cupa sansa ta

Asociaţia Şansa Ta derulează multe alte proiecte în sprijinul comunităţii, precum „O şansă caldă” (o masă caldă oferită în fiecare joi persoanelor fără adăpost din Bucureşti), ,,Zâmbetul din cutie” (cadouri de Crăciun, împachetate în cutii de pantofi, oferite copiilor nevoiaşi), „Voluntar pentru sănătate”, „Rechizite pentru viitorul tău” sau „Să construim speranţe împreună”. Asociaţia Şansa Ta a inaugurat în 2015, în Buftea, o sală de calculatoare, unde își propune să alfabetizeze digital peste 100 de copii proveniți din familii sărace, şi în 2016, în judeţul Dâmboviţa, un „Conac social” unde va găzdui şi educa copiii orfani sau lipsiţi de posibilităţi.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)