Următorul proiect marca Asociația Șansa Ta vizează oamenii stăzii. Respect!

Asociația Șansa Ta se pregătește să pună în practică alt proiect menit să ajute oamenii defavorizați din punct de vedere social. De data aceasta, este vorba despre o masă caldă oferită oamenilor străzii din zona Gării de Nord din București. Partea faină este că un număr de studenți, bucătarul  Nicolai Tand, dar și elevii dintr-o școală bucureșteană se implică activ în proiect. Respect!

Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu „La Cantine de Nicolai”, Asociaţia Studenţească Amicus şi şcoala „Mihai Ionescu” din Bucureşti, va oferi pe 25 iunie alimente, haine şi asistenţă medicală persoanelor fără adăpost din zona Gării de Nord.

În fiecare joi, la ora 18:00, Asociația Șansa Ta şi partenerii săi aduc produse alimentare copiilor şi adulţilor fără posibilităţi materiale. Însă, de această dată, elevii şcolii „Mihai Ionescu” ce participă în premieră la acest proiect vor avea parte de o adevărată lecţie de viaţă.

 Celebrul bucătar Nicolai Tand, un colaborator de lungă durată al campaniei „O şansă caldă”, continuă să sprijine acest demers. El se va alătura elevilor şi studenţilor voluntari ce vor împărţi celor peste 200 de nevoiaşi supă caldă, fructe şi haine. În plus, vor pune la dispoziţia tuturor celor prezenţi asistenţă medicală.

Începând din anul 2012, peste 1500 de persoane fără adăpost – copii, tineri, familii cu mai mulţi copii şi persoane de vârsta a treia – au beneficiat de hrană caldă, îmbrăcăminte şi sprijin medical. Voluntarii Asociaţiei Șansa Ta îşi desfăşoară activitatea în zona Gării de Nord şi în alte locuri din Bucureşti unde aceste persoane se adăpostesc. Până acum, elevii din şapte şcoli bucureştene au participat la acest proiect.unnamed (19)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)