Persoanele nevoiașe din Brașov vor beneficia vineri de consultații medicale gratuite

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Este vorba despre proiectul „Voluntar pentru Sănătate”, organizat de Asociația Șansa Ta, care își propune să faciliteze consultații medicale gratuite pentru copiii și persoanele cu venituri modeste:

Vineri, 24 iulie, la Brașov, între 10:00 şi 15:00, mai mulţi medici specialişti vor oferi consultaţii gratuite în centrul comercial Coresi Shopping Resort (str. Zaharia Stancu, nr. 1, Braşov), lângă locul de joacă exterior. Copiii şi cei nevoiaşi vor beneficia de controale (măsurarea tensiunii, colesterol etc.) şi de discuţii cu medicii de specialitate care şi-au oferit sprijinul pro bono.

Personalul medical va fi ajutat de Asociaţia de Companioni, un grup de iniţiativă format din adolescenţi ce susţin cauze sociale. Tinerii, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, au sosit din toată ţara în tabăra din Braşov şi vor participa în calitate de voluntari la acţiunea de vineri.

Partenerii proiectului sunt Coresi Shopping Resort, Asociaţia de Companioni, furnizorul de aparatură medicală Neomed şi alte companii private care s-au oferit să susţină iniţiativa.

unnamed (6)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)