Cupa „Șansa Ta”, susținută de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, are loc în weekend

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Asociația Șansa Ta, despre care v-am mai spus, organizează în acest weekend Cupa „Șansa Ta”, pentru copiii instituționalizați și cu venituri modeste:

Evenimentul sportiv va avea loc pe 21 iunie, începând cu ora 09:00, la Fundația ”The Door” România (Șoseaua Chitila Pădure nr. 1, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov). La eveniment vor participa peste 130 de copii, proveniți de la SOS Satele Copiilor, ICC România, Centrul de Plasament Periș, Centrul Sfânta Macrina, Fundația ”The Door”, precum și copii defavorizați de la Școala Nr. 181 și copiii beneficiari ai Asociației Șansa Ta.

Ediția din 2015 a evenimentului ”Cupa Șansa Ta” este susținută de: IT Galaxy, Pizza Hut, Federația Română de Sport Corporatist, Fundația pentru Sănătate, Orhideea Spa, Tymbark România, Kaufland, Aqua Carpatica, Leonte & Co, Asociația Campionii Vieții, E-Boda, Restaurantul ”La Cantine de Nicolai”, Tan-Viet Romania și mulți alții.

Cupa Sansa Ta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cupa „Șansa Ta”, susținută de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, are loc în weekend”

  1. Pingback: Cupa „Șansa Ta” a ajuns la a 3-a ediție. La (cât) mai multe! - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)