Băneasa Shopping City vă invită la „Expoziția Imaginației”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Expoziția Imaginației este o inițiativă care aduce publicului larg construcții din cuburi Lego, realizate de copii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Poate părea ceva banal, însă cei mici chiar au pus suflet în această competiție, pentru care s-au organizat în echipe și s-au înscris pe expozițiaimaginației.ro.

Acum a venit vremea ca cele mai creative 20 dintre construcțiile realizate, să fie expuse în Băneasa Shopping City, după cum urmează: pe data de 21 mai vor fi expuse primele 10 lucrări în foaierul cinematografului Grand Cinema & More, timp de două săptămâni, urmând ca pe 4 iunie să fie înlocuite cu celelalte 10.

Partea simpatică este că creațiile copiilor pot fi votate până pe 11 iunie de către vizitatori, iar cele care sunt cel mai mult apreciate de public, vor primi o consolă de jocuri PS4 Sony, pentru fiecare membru al echipei.

De asemenea, există și un premiu al  creativităţii, care le va aduce celor mai inspirați câte un set creativ Caran D’Ache, dar și premiul inovaţiei, care constă în câte un Ipad Mini 4 pentru câștigători. Cât despre marele premiu, acesta constă într-o excursie de cinci zile pentru întreaga echipă la Legoland Germania. 

Foarte fain! Ia aruncați un ochi și aici dacă vreți să aflați cum puteți să vă votați favoriții. :D

expoziția imaginației

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)