CITY iLOVE, aplicația Băneasa Shopping City

CITY iLOVE este o aplicație numai bună pentru cei care mergeți să vă faceți cumpărăturile la Băneasa Shopping City. Pentru că, pe scurt spus, fiecare cumpărătură pe care o săvârșiți la locul faptei vă aduce puncte. Pe care puteți să le transformați în beneficii. De asemenea, primiți parcare gratuită, consiliere de shopping și alte alea, le vedeți mai jos pe toate.

Cum funcționează aplicația CITY iLOVE

city ilove 1Descărcă CITY iLOVE din App Store sau Google Play și primești access imediat la info despre promoții, magazine, harta magazinelor etc.

Te autentifici în aplicație cu Facebook login sau username și parolă și poți vizualiza profilul și beneficiile în funcție de statusul dat de punctajul acumulat.

Punctele se acumulează prin scanarea (fotografierea) bonurilor de cumpărături cu ajutorul aplicației CITY iLOVE de la magazinele aflate în Băneasa Shopping City & Feeria (1 leu = 1 punct; excepție Carrefour, 10 lei = 1 punct).

În funcție de nivelul atins, ai access la anumite pachete de beneficii. Poți accesa beneficiile prezentând în magazine, la punctul de vânzare, codurile de bare (acestea reprezinta beneficiile afișate în aplicație). Casierul scanează codul de bare și înregis-trează automat în sistemul de gestiune discountul aferent acelui beneficiu.

Top beneficii CITY iLOVE

Toate cumparaturile se transforma in puncte. După ce ai instalat aplicația CITY iLOVE îți recomandăm să scanezi fiecare bon de cumpărături din mall. Astfel vei obține din ce în ce mai multe puncte și vei putea trece prin toate cele patru niveluri ale aplicației: ENTHUSIAST, PASSIONATE, CONNOISSEUR și TRENDSETTER.

city ilove 2Reduceri permanente. Știm cât de mult îți plac reducerile, așa că noi ți-am pregătit o listă de parteneri gata să îți prezinte ofertele lor special realizate pentru membri. În funcție de nivelul pe care îl ai în aplicație, reducerile sunt din ce în ce mai mari și te poți bucura de ele pe tot parcursul anului.

Parcare gratuita. In curand vei avea ore gratuite de parcare pentru fiecare vizită și posibilitatea plătirii parcării direct din aplicație – comod și fără cozi inutile

Consiliere de shopping. Beneficiezi de serviciul Consiliere de Shopping gratuit și primești sfaturi personalizate de la stilistii noștri în funcție de stilul tău. Poți învăța cum să te îmbraci la un eveniment special, ce piese cheie trebuie să ai în garderoba ta și cum să obții un look perfect cu doar câteva trucuri simple.

Evenimente exclusive. Vei putea viziona filmele tale preferate in format Dolby Atmos si de pe locuri premium. De asemenea vei putea participa la evenimentele special organizate pentru membrii fideli. Îi vei cunoaște pe ceilalți, vei împărtăși cu ei impresii și vei lega prietenii. Plus că distracția este garantată.

Acestea fiind spuse, spor la shopping!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.