SPAM și FOLK FRATE! își dau întâlnire pe 18 mai în Fabrica. Ne vedem acolo?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe vremea când mergeam mult mai des la munte, obișnuiam să stau cu gașca de munțomani în Centrul Vechi și să-i ascult pe cei de la Folk Frate!. Trupa SPAM am descoperit-o un an mai târziu la birou, astă-vară, când asculta Chinezu melodia aceasta:

Apoi am ascultat mare parte din celelalte melodii și, recunosc, m-au prins. Unele le știu pe de rost, la fel ca multe dintre piesele trupei Folk Frate!.

Vă dați seama că, dacă ajung la acest concert (ceea ce sper să reușesc să fac), mă voi simți ca un pasionat de ciocolată ajuns în fabrica lui Willy Wonka. :)) Oricum, tot de o fabrică este vorba și în acest caz pentru că acolo va avea loc concertul:

spam

Mna, să nu ziceți că nu v-am anunțat sau ceva. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)