#PoateVăInteresează CNN zice că România este o destinație turistică de viitor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

InnerSound New Arts Festival dă startul înscrierilor în competiţia de proiecte fotografice din cadrul celei de-a patra ediții a festivalului. Competiției de fotografie, aflată la cea de-a treia ediție, i se alătură în mod natural și componenta video. De anul acesta, artiștii vizuali care doresc să își vadă lucrările expuse în cadrul festivalului InnerSound, pot înscrie proiecte foto, video sau mixte până la data de 6 septembrie 2016. Fiecare  proiect fotografic trebuie să conţină între 4 şi 7 fotografii, iar pentru proiectele mixte limita este de maximum 5 fotografii print și un video. Tema celei de-a patra ediții a INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL este TOUCH și invită la reflecție asupra atingerii ca graniță între tehnologie și simțire, ca punct de întâlnire între artist și spectator, ca prim pas concret de la sentiment la materie.

“Vara s-a sfârșit”, în regia lui Radu Potcoavă, va avea premiera mondială în Canada, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Montréal (25 august-5 septembrie). “Vara s-a sfârșit” este produs de Velvet Moraru, prin ICON production, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și suportul financiar al Cinema City.

Datorită succesului avut în rândul a peste 1300 de femei antreprenor din România, Conferinţa “Ele au reuşit” va trece graniţele ţării, pentru a promova antreprenoriatul feminin românesc şi în Capitala Portugaliei. Evenimentul internaţional este organizat de ELITE Business Women, în parteneriat Ambasada României la Lisabona şi Institutul Cultural Român din Lisabona şi va avea loc în data de 28 septembrie 2016, începând cu ora 18.00.

Nestlé România a lansat campania națională „Câștigă o văcuță” cu premii în lapte și ceareale.

Un top realizat de CNN dedicat destinațiilor turistice de viitor include și România. Munții Carpați, pârtiile de ski și traseele montane sunt perfecte pentru turiștii aventuroși, spune CNN, în timp ce Delta Dunării poate fi o destinație perfectă pentru cei care doresc să pescuiască sau să observe natura.

A fost aprobată Legea rezerviștilor voluntari.

De la Alexandru Negrea citire: Internetul Lucrurilor se referă la o rețea a dispozitivelor care pot fi conectate între ele și/sau la internet, astfel încât să poată stoca și schimba date în beneficiul societății și implicit al planetei. Mă rog, sunt multe de spus aici. Explicația ușoară e că mai toate dispozitivele electrice/electronice pot fi sau vor putea fi contectate la internet și controlate printr-o conexiune fără fir, astfel încât mașina de spălat, de exemplu, să poată stoca niște informații despre obiceiurile proprietarului (cât și ce detergent folosește de obicei, cât de des spală, de câte ori a făcut sex pe ea și altele) și în același timp să optimizeze consumul/poluarea pentru a proteja mediul.

Un dobitoc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “#PoateVăInteresează CNN zice că România este o destinație turistică de viitor”

  1. O saptamana interesanta! Astept sa vad ce se voteaza la festival. Sa speram ca CNN va aduce si ceva turisti nu numai investitori ca prea ne-am saturat de investitori straini. In rest numai de bine! O introspectiva cuminte!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)