Sarmale cu dragoste. E o piesă de teatru, pofticioșilor! :))

Pe Magda Catone o știți. Toată România o știe, ce să mai. Ce nu prea știți despre ea (mă rog, câțiva dintre voi știți) este că Magda va rămâne pentru totdeauna în istoria mea personală asociată cu o mare, mare emoție: a fost primul interviu făcut din seria de muuuuulte interviuri în cadrul emisiunii ”Brandu lu Chinezu”.

Pfoai, ce emoții am avut în emisiunea aia… Mai ales că Magda venea după o lungă perioadă de tăcere și m-am trezit eu, bobocul în realizarea de emisiuni, că am ditai presiunea asta pe mine. Eu zic, totuși, că m-am descurcat. Și că emisiunea este corespunzătoare. O puteți vedea mai jos, așa, ca să nu ziceți că mă laud degeaba :))

Dar despre altceva vreau eu să vă spun. Despre piesa de teatru ”Sarmale cu dragoste”. În care joaca Magda Catone și Marius Rizea. Pe 18 aprilie, ora 20.00, la Club Spice. Vă recomand să mergeți să vedeți piesa, din păcate eu nu am cum să ajung, o să fiu pe drum dintre Chișinău spre București atunci…

Încă un lucru care îmi place foarte tare la această piesă (așa, aprioric :D) este că scenariul este scris de Ivona Boitan, nimeni alta decât colega de emisiune ”Brandu lu Chinezu”, în calitate de producător. Deci încă un motiv să vă recomand să mergeți să vedeți piesa :)

Vizionare plăcută!

afis low res

Și înregistrarea promisă a emisiunii cu Magda Catone.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)