21.07.2017

Ia să vă recomand io două cărți pentru copii

Pe Oana Stoica Mujea o cam știți. Că e fată faină și degrabă scriitoare de fantasy, polițiste și tot ce mai ține de această lume în care ne zvârcolim ca să răzbatem (ah, poet m-a făcut mama :D). Numai că zilele trecut hop îmi face surpriza să îmi spună că s-a apucat și de produs cărți (sau cum se zice :D). Și mi-a trimis pozele de mai jos. În cazuri de astea, Mara e șeriful. I-am arătat paginile astea, i-am citit ce scrie pe acolo și decizia a fost definitivă: O vreau! :)) Drept pentru care o să trag o fugă până la Cărturești (căci, din câte înțeleg, doar acolo se găsește deocamdată) ca să o cumpăr :) O mai găsiți și la Sala Dalles până pe 22 decembrie.

Cealaltă carte este Aventuri din lumea dinozaurilor. Nu știu la voi cum este, dar la mine în casă Mara mea cea minunată le are pe astea cu dinozaurii pentru că are un prieten din vecini, mai mare cu vreo doi ani decât ea, Tudor, care e expert în dinozauri. Serios, e de speriat cum îi știe :)) Cartea e amuzantă și are nume de dinozauri mișto :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Doamnelor și domnilor, Grădinița muzicală!

Poveștile sunt daruri. Împarte-le! (invitație la scris)

Un comentariu

  1. Oana
    joi, 2 decembrie 2010, 21:55

    Heyyyy, stai, stop. Pentru Mara e cadoul nostru de Craciun. Al meu si al Ivonei, adica mai mult al Ivonei, dar sunt si eu editor un pic acolo :P Multumim!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *