Simpatice premiile de la concursul ”Up ROMANIA TE PROVOACA LA UpCYCLING!”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Concursul de UpCYCLING “Creatie de obiecte decorative din materiale refolosite” se prelungeste pana in data de 11 mai 2016.

———————

În urmă cu 1 an și un pic, scriam despre excelenta inițiativă remesh a celor de la Ateliere Fără Frontiere, în contextul unei sponsorizări de 5.000 de E oferite de Up România, împreună cu Fundația Up Grup. Mi-au plăcut mult reacțiile voastre la acel material, motiv pentru care vă mulțumesc încă o dată :)

De atunci am mai scris de câteva ori despre lucrurile foarte frumoase care se întâmplă la remesh. Căci, pe lângă faptul că îmi place foarte tare ce fac, am simțit că și pe voi vă interesează. A fost, dacă vreți, un fel de acord tacit între mine și voi, cei care îmi faceți onoarea să îmi citiți blogul, de care m-am achitat cu mare drag :)

Astăzi mai am o veste pentru voi, care sper să vă placă cel puțin la fel de mult pe cât îmi place mie. Este vorba despre concursul ”Up ROMANIA TE PROVOACA LA UpCYCLING!”. Dacă încruntați un pic sprâncenele pentru că nu știți despre ce este vorba, aveți puțintică răbdare, căci vă explic imediat :))

Ce este Upcycling-ul

Upcycling este tipul de reciclare prin care un obiect aparent inutil, gata a fi considerat deseu, se transforma intr-un obiect cu valoare superioara celei initiale. Prin acest proces de reutilizare, materialul din care este facut nu va fi degradat si nici nu vor fi consumate mari cantitati de energie, ca in cazul reciclarii de tip downcycling.

Scopul upcycling-ului este de a reduce risipa de materiale, folosindu-le pe cele existe deja. Acest lucru reduce consumul de noi materiale brute pentru crearea produselor noi, ducand astfel la reducerea consumului de energie, a poluarii apei, aerului si solului.

În ce constă concursul ”Up ROMANIA TE PROVOACA LA UpCYCLING!”

Scopul acestui concurs este unul dublu. Și dublu lăudabil, dacă vreți :) Căci vorbim despre reutilizarea deșeurilor și economia circulară ca o axă majoră de protejare a mediului, dar și despre integrarea persoanelor defavorizate pe piața muncii și în societate.

Provocarea pentru voi este cea de mai jos. Una care vă pune un pic la muncă, dar tocmai asta este ideea, ca să zic așa :)

Pasul 1: creeaza un obiect DIY (Do it Yourself) din materiale refolosite;
Pasul 2: incarca o fotografie cu obiectul creat pe pagina Facebook Up Romania;
Pasul 3: autorii celor mai apreciate obiecte vor fi premiati cu produse remesh la inaugurarea “UpCycling Corner”, pe 26 aprilie 2016.

UPcycling Corner este un spatiu multifunctional, neconventional si creativ din incinta atelierului de insertie al asociatiei Ateliere Fara Frontiere (zona Piata Sudului) care propune diferite activitati de promovare a economiei sociale, solidare si circulare: workshop area, info point, muzeu interactiv al reutilizarii creative si gift shop.

Ca să aveți o idee despre ce se poate face din materiale refolosite, aveți mai jos câteva modele întru ispirație (sursa Up Romania).

Ce premii puteți câștiga

Premiile pe care le puteți câștiga sunt foarte simpatice și le puteți vedea mai jos. Cu mențiunea că autorii celor mai apreciate obiecte vor fi premiati cu produse remesh la inaugurarea “UpCycling Corner”, pe 26 aprilie 2016.

Locul I: o bancuta maxi relax + o geanta recap + 1 portofel recharge (valoare: 181,2 RON)

Premiul 1

Locul II: un puf relax + o geanta recross + 1 sort resort (valoare: 133,2 RON)

Premiul al 2-lea

Locul III: un puf mini relax + un set de cutii repack (valoare: 92,4 RON)

Premiul al 3-lea

Acestea fiind spuse, vă doresc mult succes! :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Simpatice premiile de la concursul ”Up ROMANIA TE PROVOACA LA UpCYCLING!””

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)