Ateliere Fără Frontiere și Renault donează 500 de echipamente IT. Poate știți pe cineva care are nevoie :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ateliere Fara Frontiere a lansat pe 6 aprilie 2016 programul “Dublu click pe Educatie cu Renault si Ateliere Fara Frontiere”, în cadrul căruia 500 de echipamente IT (desktopuri si laptopuri), donate de Renault si reconditionate de Ateliere Fara Frontiere, vor dota organizatii non-profit si institutii educationale, culturale si sociale din judetele Arges, Dambovita, Bucuresti si Ilfov.

Cei interesati se pot inscrie pe platforma online educlick.ro dedicata proiectului, printr-un formular personalizat. Fiecare aplicant va inscrie un proiect de educatie, pentru implementarea caruia ii sunt necesare echipamente informatice. De asemenea, formularul trebuie sa cuprinda informatii despre institutia respectiva.

La finalul inscrierilor (6 mai 2016), un juriu format din reprezentanti ai Grupului Renault Romania, asociatiei Ateliere Fara Frontiere si parteneri independenti va analiza toate proiectele si va decide, pe baza unor criterii obiective, care vor fi institutiile castigatoare.

Acestea fiind zise, dați vestea mai departe dacă știți pe cineva care are nevoie. :)

Ateliere Fără Frontiere

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)