Haideți să vedem cum arată geanta perfectă pentru bicicletă!

Nu este vorba despre geantă pentru o bicicletă perfectă, ci de o geantă perfectă pentru orice bicicletă, să fim înțeleși. :))Despre concursul prin care urma a se decide geanta câștigătoare, ați aflat din acest articol, dar vă dau și ceva detalii pentru cei mai leneși din fire:

La începutul lunii mai, remesh a lansat un concurs de design pentru o geantă de bicicletă, iar după lungi deliberări juriul a anunţat câştigătorul: Ghennadii Tautul, student la arhitectură şi ciclist fără frontiere. Schiţa lui  Ghennadii  se va transforma în produs realizat din bannere publicitare reciclate, în atelierul remesh.

În acest context, e musai să vă anunț că joi, 2 iulie 2015, după orele 19:00, la Grădina cu Filme din Piaţa Alexandru Lahovari nr.7, sunteți invitați să vedeți minunata geantă de care vă tot vorbesc aici. Ca să nu mai zic că vor mai fi workshop-uri de Reciclare Creativă, dar și un concert We Singing Colors!

Așadar, nu ratați evenimentul, ne-am înțeles? :)

unnamed (4)

Un comentariu la “Haideți să vedem cum arată geanta perfectă pentru bicicletă!

  1. Biciclete dama Răspunde

    E foarte frumoasa geanta pentru bicicleta, dar cred ca se potriveste mai mult femeilor. Concursul a fost facut special pentru doamne sau geanta trebuia sa fie unisex?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: