Cum puteți ajuta 25 de persoane discriminate să obțină o slujbă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre cei de la Ateliere Fără Frontiere am scris pe blog când am făcut o vizită la locul faptei, cum ar veni, adică am fost să văd cum lucrează oamenii aceia. Vă recomand să citiți materialul, eu eram cam emoționat când l-am scris… :)

Ce zic în titlul cu persoanele discriminate, găsiți mai jos. Căci dau cuvântul ”împricinaților” :)

Ateliere Fara Frontiere este angajata intr-un challenge international de crowdfunding pe platforma ‪GlobalGiving. Avem deja 44 de donatori individuali de la care am strans peste 2500 euro, insa mai avem nevoie de ajutorul vostru pentru insertia sociala si profesionala a persoanelor in dificultate.

Suntem singurul proiect roman angajat in competitie, si nu au ramas decat  10 zile pentru a reusi sa strangem inca cel putin 1000 euro si astfel sa ramanem membri permanenti pe aceasta platforma.
Mai mult, daca ajungem primii,  Global Giving ne va oferi un cadou de craciun, 1500 £. Suntem acum pe locul 14 din 37…

Fiecare donatie este foarte importanta pentru a putea continua sa ajutam comunitatea in care activam.

Daca puteti, va rog sa dati click mai jos pentru a dona cateva zeci de lei proiectului nostru, cu card sau prin paypal, si va rog sa ne recomandati mai departe catre familie, prieteni, retea profesioanala prin email, telefon, social media…  spunandu-le de ce ati decis sa sprijiniti acest proiect.

Va multumim!

pict_grid7

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)