GOLAN, primul concert la București după turneul cu Parov Stelar

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu știu dacă vă amintiți de nebunia din Piața Constituției de astă-toamnă, când s-a organizat iMapp și au cântat și cei de la Parov Stelar la București.

În caz că nu ați fost prezenți la eveniment, trebuie să spun că a fost unul dintre acelea cu țipete isterice, bere și multă lume, iar trupa GOLAN a fost până acum în turneu chiar cu vinovații de isteria de atunci. :D Mai exact, au susținut până acum concerte în Belgia, Germania și Marea Britanie, alături de Parov Stelar.

Pe 8 aprilie revin la București în cadrul evenimentului Overground Nights #3 la Fratelli Studios.

golan

Și dacă nu știați prea multe despre GOLAN, să vă fie rușine! Să ne fie, mai exact, pentru că recunosc că nu i-am ascultat nici eu până acum. Dar am descoperit, deși eu sunt mai conservatoare într-ale muzicii, că melodiile lor au darul de-a mă ajuta să am spor la scris. Aceasta, în special. :D

GOLAN sunt un trio din București alcătuit din Alex, Mihai și Ernesto. Background-urile muzicale diferite și abilitățile fiecăruia în parte se împletesc într-un amestec unic de armonii eclectice. Cu o formulă live extinsă, formația adaugă o atingere umană binevenită în contextul muzicii electronice de astăzi. Sound-ul lor este melodic și visător, reușind în același timp să te facă să dansezi fără oprire.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)