Zitec angajează programatori (pentru cei care vin din țară există primă de relocare)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre Zitec am mai scris acilea la mine pe blog. Căci mi-au căzut cu tronc, nu am cum să o zic altfel :) Așa că, firește, informația de mai jos despre angajările pe care le fac vine ca o continuare firească. Sau ceva :D

În cadrul procesului de recrutare sunt căutați candidați atât din București, cât și din provincie care să ocupe pozițiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist și Project Manager.

Candidații din provincie care doresc să se mute în București și să se alăture echipei primesc la angajare o primă de relocare.

Sunt vizați candidați pe toate nivelurile de experiență, inclusiv Entry-Level. Pentru a aplica pentru pozițiile de tip Entry-Level sunt necesare doar cunoștințe de bază de programare, în timp ce în cazul pozițiilor Middle-Level, pot trimite CV-uri persoane care au cunoștințe tehnice PHP, .NET, Magento și Drupal, dar și 2-3 ani experință în dezvoltare web.

O altă cerință necesară la angajare este cunoașterea limbii engleze, la nivel scris și vorbit.

“Orientarea noastră este ferm situată în zona serviciilor de calitate foarte ridicată. De aceea, este esențial pentru noi să ne concentrăm asupra construirii unei echipe de top, un lucru dificil în mediul IT din România de astăzi. Avem o echipă extraordinară și căutam noi colegi care să se ridice la standardele ei”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și fondator Zitec.

Pe lângă salariul atractiv, mediul de lucru plăcut, oportunitățile de dezvoltare personală și de avansare în carieră, membrii echipei Zitec dispun de numeroase beneficii extra-salariale. Printre acestea se numără un program flexibil, stații de lucru performante dotate cu două monitoare, spații de relaxare care includ mese de ping-pong și foosball, Xbox și hamace, servicii medicale de top, bonusuri de performanță, workshop-uri și acces nelimitat la materiale de dezvoltare personală și profesională.

În prezent, echipa Zitec cuprinde peste 100 de colegi. Persoanele care vor să aplice pentru pozițiile disponibile în cadrul companiei pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv at zitec.com sau le pot încărca direct pe site.

Producătorul local de aplicații online lucrează atât cu clienți din România (60%), cât și cu parteneri din străinătate, care își desfășoară activitatea în țări precum Statele Unite ale Americii, Elveția, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franța, Italia și Ungaria. Printre cei mai importanți clienți ai Zitec se numără STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU și Lovecrafts.

În cadrul companiei se lucrează cu tehnologii de top, precum PHP (Zend Framework, Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java, iOS, Android, Windows Phone, Titanium, Backbone, Node.js, Ruby On Rails și cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Zitec angajează programatori (pentru cei care vin din țară există primă de relocare)”

  1. Buna seara,
    As dori sa stiu daca exista posturi vacante, as fi interesat, sau sa depun un cv, dar nu am o adresa de email unde sa-l trimit.

    Cu stima,
    Claudiu Vasile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)