Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Mișto ediția specială de bere Ground Zero pentru Zitec :)

Vă spun din start că încă nu am băut berea asta. Ca să nu avem discuții :)) Dar, cum știu toate berile făcute de cei de la Ground Zero (of course că le știu, cum altfel?!), evidamont că și asta făcută special pentru simpaticii de la Zitec (chiar sunt niște simpatici, să știți) o să fie la modul corespunzător.

Eu altceva vreau să vă zic. Să vă sugerez, dacă vreți. Că tot e perioada toptanului (ca să nu îi zic mai rău) de cadouri pe care brandurile le trimit în stânga și în dreapta. Sugestia mea este să analizați și acest gen de cadou. Adică să vorbiți cu un producător de bere (de regulă cei mici, pentru că așa îi și ajutați, zic) să vă facă o ediție specială, limitată și, pe cale de consecință, de colecție. Ați lovi brici în coraconul celor mai mulți.

Nu că un cozonac, un calendar și o agenda nu sunt bineprimite, desigur :)) Dar imaginați-vă cum ar fi primita o bere ediție specială cu brandul vostru pe ea. Cam cum am primit eu berea asta de la Zitec. Pe care, mai pe seară, o să o beau gândindu-mă la simpaticii de acolo :D

4 comentarii la “Mișto ediția specială de bere Ground Zero pentru Zitec :)

  1. Alex Lapusan Reply

    Multumim! Sper sa-ti placa, asteptam o parere avizata!

    • Cristian China-Birta Reply

      Io pun pariu că o să îmi placă. Cam tot ce fac băieții de la Ground Zero este curcubeu pe cerul gurii :D

  2. jpseph Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.