#PoateVăInteresează

Lidl si Politia Romana lanseaza, la nivel national, a patra editie a campaniei de educatie si preventie rutiera „Verde la educatie pentru circulatie”. Sambata, 24 septembrie, incepand cu ora 11.00, copiii cu varste intre 4 si 10 ani sunt invitati sa participe la o lectie interactiva de circulatie rutiera, sustinuta de reprezentantii Politiei Romane. Evenimentul va avea loc simultan in parcarile magazinelor Lidl din intreaga tara, in sectoarele special amenajate. Va asteptam in parcarea magazinului Lidl din Bucuresti, situat pe Strada Liviu Rebreanu, Nr. 19, incepand cu ora 11.00, pentru a invata, alaturi de copii, cum sa fim pietoni exemplari, la cursul de educatie rutiera, sustinut de reprezentantii Politiei Rutiere.

Weekendul 24-25 septembrie deschide maratonul cultural BUCUREȘTI, AL 6LEA ELEMENT, o serie de spectacole cu acces liber pentru bucureșteni, o amplă călătorie în lumea artelor și a arhitecturii uitate a Capitalei. În această toamnă, prin muzică, pictură, teatru, film, literatură, sculptură și coregrafie, peste 100 de artiști români vor pleda pentru o regenerare urbană și culturală a Bucureștiului. Un proiect al Fundației Voci Strămoși în colaborare cu Artminds România & Temple Film în cadrul proiectului Orașul In-Vizibil. Parteneri: Arcub și Primăria Municipiului București.

Circuitul Salonul Calului, cel mai așteptat şi complex circuit ecvestru din țară, își desfăşoară Finala ȋn perioada 22-25 septembrie 2016 și va fi completat de un show nocturn special: „Seara Cailor”. Programul spectacolului ecvestru va include, printre altele, cascadorii călare și dresaj natural cu Denis Ștefan, un show de dresaj cu Filimon Iordache și Georgiana Neselan și trupa lor – dresură liberă și de înaltă clasă, cascadorii călare, însoțiti de Marlene, campioană balcanică și medaliată la campionate europene de gimnastică artistică.

Invitați internaționali și surprize pentru cei care vor participa la cea de-a XI-a Atelierele de Leadership Moral UMANanager:  la ediția din 5 octombrie, evenimentul vă propune o discuție interactivă cu trei personalități din lumea de business din străinătate, membri ai Ethical Business Building the Future (EBBF), o organizație cu 500 de membri, oameni de afaceri din Europa, inspirați de principiile credinței Bahá’í: Daniel Truran, Ralph Blundell și Valerie Davis. Tema acestei ediții a UMANager este ”Valori și cultură organizațională – cum se transformă niște valori autentice într-o cultură organizațională sustenabilă”, iar evenimentul se va desfășura în Sala Aula Magna a Universității Româno-Americane, Bulevardul Expoziției 1B, începând cu ora 17.00. Participarea publicului la această conferință este gratuită și se face pe baza înscrierii pe site-ul www.umanager.ro.

Unul din patru elevi este agresat în fața colegilor. Trei din zece tineri sunt amenințați cu bătaia sau lovirea și excluși din grup. Așa arată primul studiu național asupra bullying-ului în școlile românești. Putem schimba, la nivel național, aceste cifre? GEYC crede că da și lansează pe 21 septembrie 2016, Ziua Internațională a Păcii, Campania EQUALIS, care își propune să încurajeze tinerii din România să se implice activ în combaterea discursului instigator la ură, prin utilizarea instrumentelor digitale.

Așa cum și-a obișnuit publicul în cele șase ediții de până acum, Les Films de Cannes à Bucarest aduce în premieră la București cele mai așteptate filme din selecția Festivalului de la Cannes. Filme premiate precum Juste la fin du monde (r. Xavier Dolan, Marele Premiu) I, Daniel Blake (r. Ken Loach, Palme d’Or), American Honey (r. Andrea Arnold, Premiul Juriului), The Salesman (r. Asghar Farhadi, Cel mai bun scenariu, Cel mai bun actor) vor ajunge pe marile ecrane între 14 și 23 octombrie. Alături de acestea vor fi și impresionantele pelicule La fille inconnue, al 10-lea film al fraților Dardenne, și Loving, în regia lui Jeff Nichols.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.