Patru fotografi români nominalizați la Sony World Photography Awards 2016

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu mare bucurie vă dau vestea că patru fotografi români au fost nominalizați pe lista scurtă a celei mai importante competiții de fotografie din lume, Sony World Photography Awards (SWPA). Este vorba despre Remus Tiplea, Oana Stoian, Amnon Gutman și Laurian Ghinitoiu.

Astfel, aceștia intră în cursă pentru a câștiga premiul întâi la categoriile la care participă și o parte din premiul de 30.000 de dolari.

  • Tiplea Remus, categoria ”Professional Daily Life”

Remus Țiplea

  • Oana Stoian, categoria ”Professional Staged”

Oana Stoian

  • Amnon Gutman, categoria ”Professional Current Affairs”

Amon

  • Laurian Ghinitoiu, categoria ”Open Architecture”

Laura

Numărul de înscrieri din România a crescut cu 60% comparativ cu ediția din 2015, iar fotografii au fost selecționați dintr-un număr-record de 230.103 înscrieri din 186 țări, în creștere cu 33% comparativ cu ediția anterioară. Astfel, numărul total de înscrieri de la lansarea Sony World Photography Awards în 2007 a depășit 1 milion de fotografii, consolidând poziția de top pe care competiția o deține la nivel global între concursurile de profil

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei gale organizate în Londra, pe 21 aprilie, iar lucrările fotografilor de pe lista scurtă vor fi expuse la Londra, în cadrul expoziției Sony World Photography Awards 2016, în aprilie și mai, și vor fi publicate în ediția din 2016 a catalogului Sony World Photography Awards. De asemenea, toți câștigătorii vor primi echipamente foto Sony.

Le urăm succes fotografilor noștri! :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)