Au început înscrierile pentru Sony World Photography Awards 2017

Dragi fotografi, au început înscrierile pentru Sony World Photography Awards, cea mai mare competiție de fotografie din lume, organizată de World Photography Organisation și care în 2017 va aniversa cea de-a zecea ediție. Bonusul de anul acesta este că se caută și cel mai bun fotograf din România, așa că aviz celor ce se știu vinovați de așa ceva.

Sony World Photography Awards identifică în fiecare an cele mai bune fotografii din lume. Competiția se adresează tuturor fotografilor și reprezintă o voce autoritară  în industria fotografică, putând modela carierele fotografilor câștigători și ale finaliștilor. În fiecare an, competiția atrage artiști consacrați și tineri talentați, prezentând unei audiențe globale cele mai bune fotografii din lume realizate în ultimele 12 luni.

Înscrierea în concurs este gratuită, iar fotografii amatori și profesioniști pot aplica accesând acest link la oricare din cele patru concursuri: Professional; Open; Youth și Student Focus.

P. S. Pentru ediția din 2017 vor fi incluse noi categorii în toate competițiile, ceea ce le va permite fotografilor să își forțeze limitele creative. Mai multe detalii despre definițiile competițiilor și ale categoriilor sunt disponibile aici.

sony world
Foto: Julien Mauve
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)