Au început înscrierile pentru Sony World Photography Awards 2017

Dragi fotografi, au început înscrierile pentru Sony World Photography Awards, cea mai mare competiție de fotografie din lume, organizată de World Photography Organisation și care în 2017 va aniversa cea de-a zecea ediție. Bonusul de anul acesta este că se caută și cel mai bun fotograf din România, așa că aviz celor ce se știu vinovați de așa ceva.

Sony World Photography Awards identifică în fiecare an cele mai bune fotografii din lume. Competiția se adresează tuturor fotografilor și reprezintă o voce autoritară  în industria fotografică, putând modela carierele fotografilor câștigători și ale finaliștilor. În fiecare an, competiția atrage artiști consacrați și tineri talentați, prezentând unei audiențe globale cele mai bune fotografii din lume realizate în ultimele 12 luni.

Înscrierea în concurs este gratuită, iar fotografii amatori și profesioniști pot aplica accesând acest link la oricare din cele patru concursuri: Professional; Open; Youth și Student Focus.

P. S. Pentru ediția din 2017 vor fi incluse noi categorii în toate competițiile, ceea ce le va permite fotografilor să își forțeze limitele creative. Mai multe detalii despre definițiile competițiilor și ale categoriilor sunt disponibile aici.

sony world

Foto: Julien Mauve

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: